Για τον σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα ο οποίος αγωνίζεται στους στίβους μάχης του Survivor All Star μίλησε η Βρισηίδα Ανδριώτου η οποία βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ το πρωί της Τετάρτης (15/03).

Η πρώην παίκτρια του Survivor μάλιστα έκανε και μια ιδιαίτερη αναφορά στην «τσιριχτή» φωνή της και κατά πόσο ενοχλεί τον αγαπημένο της Σπύρο.

«Ο Σπύρος είναι πραγματικά, πολύ ήσυχος και πολύ πιο παιχνιδάρης. Πραγματικά, καμία σχέση», είπε αρχικά.

Όσο για τους τσακωμούς τους, ανέφερε πως πολλές φορές τυχαίνει να είναι ο Σπύρος Μαρτίκας αυτός που θα κάνει ένα βήμα πίσω για να τα βρουν. «Πολλές φορές κάνει πίσω, κάνω κι εγώ πίσω, κάνει κι αυτός στους τσακωμούς. Δεν έχουμε καμία σχέση με αυτό που φαίνεται στο παιχνίδι. Μου λένε πώς τον αντέχω, αλλά είναι πολύ ήσυχος και πολύ πιο παιδί από εμένα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Σε ότι αφορά την «τσιριχτή» φωνή της, είπε χαριτολογώντας πως: «Κι εγώ είμαι έτσι παιχνιδιάρα, αλλά είμαι και νευρική. Μου λέει “τσίριξέ μου λίγο, τίποτα δεν κάνεις”. Με τσιγκλάει εκείνος να τσιρίξω, του αρέσει, χαίρεται με αυτό. Τι να κάνουμε; Είμαστε ανώμαλο ζευγάρι».