Ερωτευμένη φαίνεται πως είναι η Μόνικα Μπελούτσι αφού δημοσίευμα τη θέλει να έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του σκηνοθέτη Τιμ Μπάρτον. Η πρώτη κοινή φωτογραφία της Μόνικα Μπέλουτσι με τον Τιμ Μπάρτον δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Paris Match και οι φήμες πως είναι το νέο ζευγάρι της showbiz «φούντωσαν» για τα καλά.

Στο στιγμιότυπο που δημοσίευσε το Paris Matchs, Μόνικα Μπελούτσι και Τιμ Μπάρτον φαίνονται να περπατούν αγκαζέ στους δρόμους του Παρισιού. Το γαλλικό δημοσίευμα κάνει λόγο για «έρωτα με την πρώτη ματιά».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού, η ηθοποιός και ο σκηνοθέτης ήρθαν πιο κοντά στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Lumiere στη Λυών, όπου ο Τιμ Μπάρτον παρέλαβε το βραβείο από τα χέρια της Μόνικα Μπελούτσι.

Ο έρωτας του φαίνεται πως έχει αναπτυχθεί τους τελευταίους τέσσερις μήνες ενώ το δημοσίευμα δεν δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το ειδύλλιο.

Σημειώνεται πως η Μόνικα Μπελούτσι χώρισε το 2019 από τον καλλιτέχνη, Nicolas Lefebvre και ο Τιμ Μπάρτον πήρε διαζύγιο από την Έλενα Μπόναμ Κάρτερ το 2014.