Η διαφορά ηλικίας στις σχέσεις είναι ένας αριθμός… Ή μήπως όχι… Πολλοί είναι αυτοί που με το που βλέπουν ένα ζευγάρι με διαφορά ηλικίας αρχίζουν τα πικρόχολα σχόλια. Τον πήρε για τα λεφτά του κ.ο.κ. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι μια γυναίκα από το Μισισιπή που παντρεύτηκε έναν άντρα 61 χρόνια μεγαλύτερό της και λέει ότι είναι έτοιμη να κάνει οικογένεια με τον νέο της σύζυγο, παρά το γεγονός ότι είναι μια δεκαετία μεγαλύτερος από τον παππού της. Η 24χρονη Miracle Pogue, γνώρισε τον 85χρονο σύζυγό του Charles, ενώ εργαζόταν σε ένα πλυντήριο στο Starkville το 2019, με το ζευγάρι να αρχικά να έχουν μία φιλική σχέση που ένα χρόνο αργότερα έγινε ρομαντική. Ο Charles έκανε πρόταση γάμου τον Φεβρουάριο του 2020 στη νεαρή κοπέλα και το ζευγάρι παντρεύτηκε το περασμένο καλοκαίρι, όπως μεταδίδουν οι New York Post.

Η Miracle μίλησε στο Kennedy News για τη στιγμή που έμαθε για την «προχωρημένη» ηλικία του συζύγου της: «Το έμαθα όταν ρωτήσαμε ο ένας τον άλλον την ημερομηνία γέννησής μας και είπε ότι γεννήθηκε το 1937». «Ποτέ δεν με ενδιέφερε η ηλικία του, θέλαμε απλώς να δούμε πώς θα πήγαινε. Δεν με νοιάζει αν είναι 100 ή 55, μου αρέσει αυτός που είναι. Νόμιζα ότι ήταν κοντά στα 60 ή 70 γιατί φαίνεται τόσο καλός» και πρόσθεσε πως «Είναι δραστήριος».

@mnigeria98

Hey Everyone!! We’ve made it to the LONDON NEWS🫶🏾🤞🏾😘😘 I’m so happy bc if it wasn’t for my TikTok fam, I wouldn’t have this exposure 🤞🏾🤞🏾 thanks so much and stay tuned. Got some great Valentines content coming very soon! Love love loveeee y’all. https://www.tyla.com/sex-and-relationships/married-couple-big-age-gap-start-a-family-172818-20230202 https://www.mirror.co.uk/news/us-news/married-couple-61-year-age-29112313 https://www.dailystar.co.uk/real-life/i-want-baby-husband-61-29113282

♬ Her Way (Sped Up) – PARTYNEXTDOOR

Η Miracle είπε πως τόσο η μαμά της, η 45χρονη Tamika Phillips, όσο και ο 72χρονος παππούς της Joe Brown, υποστήριζαν τη σχέση από την αρχή. Ωστόσο, ο 47χρονος πατέρας της, Kareem Phillips, ήταν πιο δύσκολος στο να πειστεί. «Ο παππούς μου είπε αν ήμουν χαρούμενη και αυτό θέλω να κάνω, τότε είναι και ο ίδιος χαρούμενος. Ο μπαμπάς μου είπε: «δεν είναι για σένα», εξήγησε η νεαρή κοπέλα. «Χρειάστηκε πολύς χρόνος για να τον πείσω» υποστήριξε και πρόσθεσε: «Αν δεν ερχόταν στο γάμο μου, θα με είχε χάσει για πάντα». «Του είπα ότι χρειαζόμουν την υποστήριξή του και να με οδηγήσει στην εκκλησία. Μόλις γνώρισε τον Τσαρλς και του μίλησε, τον αγάπησε», είπε η Miracle Pogue.

@mnigeria98

HEY YALL!!! Here We Are Again Traveling 😝😝 This Time To #BERMUDA ✈️✈️ Had To Explore The Wonders Of This Beautiful Island & All I Found Was Sea Glass, Very Nice People, & A Windy Ocean‼️😂 Hope Y’all Enjoy This Video, WE’RE BAACCKKKK😘😘 See You In The Next Country!! #secondhoneymoon #travel #fyp #explore #explorepage #foryoupage #oldermanyoungerwoman #bermudatriangle #tiktokchallenge #facebookreelscontest

♬ Pose – Yo Gotti

Ο Charles, ο οποίος είναι συνταξιούχος κτηματομεσίτης, είπε στο Kennedy News για την Miracle πως «έχει πολλά να της δώσει». «Έχει τακτοποιήσει τη ζωή της, είναι υπέροχη», είπε ενθουσιασμένος. «Η ημέρα του γάμου ήταν υπέροχη, ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής μου. Δεν υπάρχει πρόβλημα με τη διαφορά ηλικίας». «Τα άτομα που κάνουν σχόλια στο Διαδίκτυο δεν κάνουν τη διαφορά, απλώς τους αφήνουμε να κάνουν τη δουλειά τους», συνέχισε ο ευτυχισμένος σύζυγος. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι μαζί. Ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε μαζί μια οικογένεια», συνέχισε. Πράγματι, η Miracle λέει ότι κάνουν σχέδια για εξωσωματική γονιμοποίηση και ελπίζει να κάνει δύο παιδιά με τον άντρα της. « Ψάχνουμε να πάμε σε μια κλινική εξωσωματικής γονιμοποίησης για να μιλήσουμε για τις επιλογές μας», δήλωσε.

Πήγαμε σε μια κλινική εξωσωματικής γονιμοποίησης στο παρελθόν, αλλά νιώσαμε πραγματικά την προκατάληψη, παρόλο που δεν μας ξέρουν και «ήταν πολύ συντριπτικό», εξήγησε η νεαρή σύζυγος. « Ίσως η ηλικία του Τσαρλς να μας εμποδίσει να κάνουμε παιδιά, αλλά έχω ανοιχτό μυαλό, μπορεί να μην λειτουργήσει». Παρά την ενέργεια και τον ενθουσιασμό του Charles, η Miracle παραδέχεται ότι υπάρχουν φορές που ανησυχεί για την υγεία του.

@mnigeria98

RECAP OF BERMUDA✈️✈️ Weather Wasn’t Too Bad For December, about 60/70 degrees. YOU HAVE TO TRY A RUM SWIZZLE 💞💞 (drink) Now we’re headed somewhere else 🏝🏝 #traveltiktok #travel #bermuda #loveislove #baeandI #mylove #fyp #viral #share #heartit #like #love #foryourpage #foryoupage #foryou #fy #fypシ #oldermanyoungerwoman #olderman #hubby #bigdude

♬ Groove With You – The Isley Brothers

«Την Ημέρα των Ευχαριστιών έπαθε COVID και ανησύχησα», δήλωσε η γυναίκα. «Ετοιμαζόμαστε για τα πάντα. Μπορεί να μην είναι εδώ σε πέντε χρόνια. Αλλά θα προσπαθήσω θα ζήσει περισσότερο από όλους μας» τόνισε. Προς το παρόν, το ζευγάρι εκμεταλλεύεται στο έπακρο κάθε μέρα, ενώ κοιτάζει και μπροστά στο μέλλον.

«Ξέρω ρεαλιστικά ότι θα είμαι κοντά του περισσότερο από αυτόν, οπότε προσπαθώ να ζήσω και να διασκεδάσω και να βιώσω όσο περισσότερα μπορώ μαζί του. Προσπαθούμε να το ζήσουμε», ανέφερε η Miracle. «Είναι ο ιππότης μου με λαμπερή πανοπλία».