O χωρισμός της Σακίρα με τον Πικέ είναι στο επίκεντρο όλων των κουτσομπολίστικων ΜΜΕ και όχι μόνο… Η τραγουδίστρια φαίνεται πως δεν τη νοιάζουν τα σχόλια και μάλιστα κάνει τα πάντα για να πυροδοτεί τα κουτσομπολιά. Χαρακτηριστικό είναι το «αφιερωμένο» τραγούδι στον πρώην της, το  «Out of your League» με τον Bizarrap, το οποίο σπάει όλα τα ρεκόρ σε προβολές.

Οι στίχοι εναντίον του πρώην ποδοσφαιριστή και της νέας συντρόφου του, της 22χρονης Κλάρας Κίας, έχουν προκαλέσει πολλές αντιδράσεις και σχόλια… «Αξίζω όσο δύο 22χρονες. Αντάλλαξες μία Φεράρι με ένα Τουίνγκο. Αντάλλαξες ένα Ρόλεξ με ένα Κάσιο. Είστε όλοι κουρασμένοι, τόση ώρα στο γυμναστήριο, αλλά ίσως να δουλέψετε λίγο και τον εγκέφαλό σας». Λέει στο τραγούδι, στο οποίο δεν παραλείπει να αναφερθεί και στην πεθερά της μέσα από ένα στίχο: «Με άφησες με την πεθερά μου για γειτόνισσα». Αυτή ήταν η αφορμή για να ξανάρθει στη δημοσιότητα, ένα παλιότερο βίντεο στο οποίο η Κολομβιανή τραγουδίστρια επικρίνει την πεθερά της.

Το viral βίντεο της Σακίρα για τη μητέρα του Πικέ

Στο βίντεο, που αναπαράγεται σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει γίνει Viral, η τραγουδίστρια εμφανίζεται να κοιτάει μερικές φωτογραφίες από το 2012 για το περιοδικό Vogue. Σε μία από αυτές, η Σακίρα έχει με κοντά ξανθά μαλλιά. Όταν ρωτήθηκε για αυτό το look, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ποιος είχε προτείνει την αλλαγή στα μαλλιά της.

«Αυτό το κούρεμα ήταν το χειρότερο λάθος που έκανα ποτέ. Η πεθερά μου αναρωτήθηκε γιατί δεν έκοψα τα μαλλιά μου, ότι ήταν κρίμα. Λοιπόν, μια μέρα το έκανα. Αλλά, πεθερά, δεν πρόκειται να ξανακούσω τις συμβουλές σου», ακούγεται να λέει η Σακίρα στο βίντεο για τη μητέρα του Πικέ.