Η Σακίρα δεν μπορεί να ξεπεράσει τον χωρισμό της με τον Ζεράρ Πικέ όπως δείχνει το νέο τραγούδι που έβγαλε και με το οποίο προσπαθεί να τον… κράξει, με τον πρώην κεντρικό αμυντικό της Μπαρτσελόνα να απολαμβάνει την όλη κατάσταση και να εμφανίζεται οδηγώντας ένα Twingo, χρησιμοποιώντας έναν από τους στίχους του νέου άσματος της Κολομβιανής τραγουδίστριας.

«Αξίζω όσο δύο 22άρες. Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo. Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio», αναφέρεται κάποια στιγμή στο νέο τραγούδι της Σακίρα, η οποία πιθανώς πιστεύει ότι έτσι… θα την πει στον Πικέ, αλλά αυτός μάλλον δεν επηρεάζεται. Αντιθέτως, διασκεδάζει, όπως φαίνεται, με το γεγονός ότι η πρώην σύζυγός του τον σκέφτεται τόσο ώστε να του αφιερώσει ένα τραγούδι και αποφάσισε να κάνει την πλάκα του.

Έτσι, βίντεο που κυκλοφορεί τον δείχνει να πάει στα γραφεία της εταιρείας του οδηγώντας ένα Twingo και κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, όσο η Κολομβιανή ασχολείται με αυτόν και προσπαθεί να τον μειώσει λόγω του χωρισμού τους.