Πίσω τους φαίνεται ότι έχουν αφήσει τη διαμάχη τους, η Μαρί Σαντάλ και η βασίλισσα της Ισπανίας Λετίθια. Οι κάμερες και οι φωτογραφικοί φακοί «έπιασαν» τις δυο γαλαζοαίματες κυρίες να είναι αγκαλιασμένες και χαμογελαστές και τίποτα δεν έδειχνε πως πέντε χρόνια πριν οι δυο τους είχαν έρθει σε ρήξη.

Όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ, οι σχέσεις της συζύγου του Παύλου Γλύξμπουργκ, Μαρί Σαντάλ και της Βασίλισσας της Ισπανίας Λετίθια, αποκαταστάθηκαν και η ρήξη τους αποτελεί πλέον παρελθόν.

Οι δυο γαλαζοαίματες καταγράφηκαν να κατεβαίνουν χθες το βράδυ (Κυριακή 15/01) τα σκαλιά ενός ελληνικού εστιατορίου στην «καρδιά» της Αθήνας  μια ημέρα πριν από την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Η 50χρονη βασίλισσα της Ισπανίας, Λετίθια και η 54χρονη Μαρί-Σαντάλ, αποχώρησαν από ελληνικό εστιατόριο στην καρδιά της Αθήνας αλά μπρατσέτα και χαμογελαστές.

Παρελθόν αποτελεί η διαμάχη τους

Η διαμάχη των δυο γαλαζοαίματων κυριών είχε ξεκινήσει το 2018 όταν η κάμερα είχε πιάσει μια άτυχη στιγμή ανάμεσα στη βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας και την πεθερά της Σοφία. Το συμβάν είχε γίνει την Κυριακή του Καθολικού Πάσχα. Ο φακός κατέγραψε την τέως βασίλισσα Σοφία να ποζάρει υπερήφανη και χαμογελαστή έχοντας στην αγκαλιά της τις δυο εγγονές της, τη 12χρονη Λεονόρ και τη 10χρονη Σοφία. Κάτι όμως φάνηκε ότι δεν άρεσε στην βασίλισσα Λετίθια η οποία μπήκε μπροστά τους προσπαθώντας να χωρίσει την κόρη της από την πεθερά της.

Λίγη ώρα αργότερα, πεθερά και νύφη φάνηκαν να έχουμε μια έντονη συζήτηση. Μετά το συμβάν, η Μαρί Σαντάλ πήρε θέση μέσω twitter. «Καμία γιαγιά δεν αξίζει αυτό το είδος αντιμετώπισης! Πω, πω, έδειξε τον πραγματικό της εαυτό», είχε γράψει τότε.