Η υγεία του Γιώργου Δασκαλάκη, ο οποίος δίνει εδώ και μήνες μάχη με τον καρκίνο, υποτροπίασε, όπως αποκάλυψε η σύντροφός του, Μαρία Ντινόρη, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Μία θρόμβωση που εμφανίστηκε στο πόδι του έχει καθηλώσει τον τραγουδιστή στο κρεβάτι.

«Ο Γιώργος έχει υποτροπιάσει εξαιτίας της θρόμβωσης, που έχει πάθει στο αριστερό πόδι του. Έγινε ξαφνικά. Τον έχει καθηλώσει στο κρεβάτι, δυσκολεύεται να πάει ακόμα και τουαλέτα» είπε χαρακτηριστικά η σύζυγός του, λέγοντας πως θα πάει στο νοσοκομείο για εξετάσεις σύντομα για να αξιολογηθεί η κατάστασή του.

Όσο για την ψυχολογική του κατάσταση, η κυρία Ντινόρη αποκάλυψε πως εναλλάσσεται συνεχώς και εκεί που είναι δυνατός και αισιόδοξος, ξαφνικά «πέφτει» και νομίζει ότι θα χάσει τη μάχη. «Ο Γιώργος σκέφτεται συνέχεια τον θάνατο, δεν σταματάει να μιλάει για τον θάνατο. Εκεί που είναι δυνατός, εκεί τον παίρνει από κάτω και μου λέει “θα πεθάνω”. Τον στηρίζω με πολλή αγάπη και χιούμορ» είπε κλείνοντας η σύζυγος του Γιώργου Δασκαλάκη.