Καλεσμένη στο εορταστικό επεισόδιο του Studio 4 βρέθηκε μεταξύ άλλων η Δήμητρα Ματσούκα. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και αναφέρθηκε στα αγαπημένα της Χριστούγεννα που θυμάται μέχρι σήμερα αλλά και την ευχάριστη αλλαγή που έγινε στο θέατρο μετά το τέλος της πανδημίας του Covid-19.

«Είναι μεγάλη χαρά να παίζουμε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, μεγάλη μας τιμή που οι άνθρωποι έρχονται εδώ. Το διασκεδάζουμε. Φέτος κατ’ αρχάς βλέπουμε ξανά τον κόσμο, πριν βλέπαμε μόνο μάσκες και ήταν τρομακτικό αυτό» αναφέρει η Δήμητρα Ματσούκα.

Ποια ήταν τα αγαπημένα της Χριστούγεννα που έχει να θυμάται;

Η ηθοποιός απαντά: «Τα ωραιότερα Χριστούγεννα της ζωής μου ήταν πρόσφατα σχετικά, το 2016. Έπαιζα σε μία παράσταση στο Πάνθεον και πήγαινε συνταρακτικά. Μου συνέβη και η πιο ωραία ιστορία στην προσωπική μου ζωή, εκεί στις 18-19 Δεκεμβρίου. Ήταν τόσο μεγάλη η ευδαιμονία μου που δεν μπορούσα να τη διαχειριστώ και ανέβασα 41 πυρετό».

«Είχα να ανεβάσω πυρετό από 9 χρονών. Ήταν προπαραμονή Χριστουγέννων, εγώ στα «κόκκινα» σε όλα τα επίπεδα πια, πολύ ευτυχισμένη. Είχα 41 πυρετό και είχαμε 1500 εισιτήρια προπώληση στο Πάνθεον, έπρεπε να παίξω οπωσδήποτε. Μου έκανε ο γιατρός αντιπυρετικές ενέσεις αλλά εγώ ήμουν πολύ χαρούμενη. Έχει να το λέει ο παραγωγός μας από τότε» καταλήγει η Δήμητρα Ματσούκα.