Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα το μεσημέρι του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, ο πολιτικός αναφέρθηκε στην Κιβωτό του Κόσμου και τη γνωριμία με τον πατέρα Αντώνιο καθώς και στο φλερτ μέσω social media.

Ειδικότερα, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το ποιος πραγματικά είναι ο πατέρας Αντώνιος ή όχι, δεν είμαι εγώ σε θέση να το ξέρω. Έκανα λάθος γιατί είχα μια εικόνα για αυτόν ότι είχε δώσει πολλά πράγματα στα παιδιά; Μπορεί και να έκανα λάθος. Σίγουρα όμως, αυτή η δομή, όπως εγώ την είδα, στις δύο φορές που την είχα επισκεφθεί, ήταν μια πολύ καλή δομή και είδα έναν άνθρωπο, ο οποίος παρουσιάστηκε σε μένα ως ένα γλυκύτατος ιερέας ο οποίος είχε κάθε διάθεση να προσφέρει».

«Βέβαια, αυτά που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας δεν περιποιούν τιμή για αυτή τη συγκεκριμένη δομή. Το να λέμε όμως ότι πέφτουμε και από τα σύννεφα… Δεν μπορείς να ξέρεις πότε τι κρύβει κάποιος και τι έχει μέσα στην ψυχή του».

«Ασφαλώς και έχει τύχει να με φλερτάρουν μέσω Instagram. Είναι δυνατόν; Το Instagram έχει και αυτόν τον χαρακτήρα. Δεν είναι Facebook. Βεβαίως είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι η επόμενη γενιά πολιτικών θα βγει από το Tik Tok» πρόσθεσε ακόμα ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ.