«Πουλημένο» αποκαλούν τον Μόργκαν Φρίμαν, κατηγορώντας τον ότι έχει «αίμα στα χέρια του» μετά την εμφάνιση του διάσημου ηθοποιού στην τελετή έναρξης του Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ. Η εμφάνιση – έκπληξη του σταρ προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στα social media, με ορισμένους να τον χαρακτηρίζουν «πράκτορα του Κατάρ, επικαλούμενοι τη διάσημη ομιλία του το 2010 όταν είχε μπερδέψει τα λόγια του στην ομιλία του υπέρ της υποψηφιότητας των ΗΠΑ για τη φετινή διοργάνωση, δηλώνοντας τότε «συγγνώμη, ξέχασα μια σελίδα».

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πολλά είναι τα σχόλια για τον 85χρονο βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό, με κάποιον να χαρακτηρίζει «χαστούκι στο πρόσωπο» την παρουσία του στο στάδιο.

Σημειώνεται πως ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός πήρε μέρος στην τελετή έναρξης του Μουντιάλ, του πρώτο που γίνεται στον αραβικό κόσμο, έχοντας δίπλα του στη σκηνή ένα άτομο με ειδικές ανάγκες.

«Το ποδόσφαιρο συνδέει τον κόσμο, ενώνει τα έθνη, την αγάπη τους για το όμορφο παιχνίδι. Ενώνει ανθρώπους και κοινότητες», ανέφερε στο μήνυμά του ο Φρίμαν.

Ακολουθούν ορισμένα σχόλια…