Ο Κώστας Αρζόγλου μίλησε για το βράδυ της εξέγερσης του Πολυτεχνείου και ανέφερε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από άτομα της Ασφάλειας, που είχαν μεταμφιεστεί σε φοιτητές και μετέφεραν μέσα σε εφημερίδες τα γκλομπ.

Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» της ΕΡΤ ότι «κάναμε πρόβα σε ένα ξυλουργείο και είχε ακουστεί ήδη από την προηγούμενη ημέρα ότι είχε μαζευτεί κόσμος στο Πολυτεχνείο. Πήγαμε εκεί, φωνάζαμε, αλλά ήμουν άπραγος. Κάποιος δίπλα μου μου φώναζε “φύγε τώρα, τρέχα”».

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «δίπλα ήταν κάτι άλλοι τύποι που δεν έκαναν μπαμ, μια χαρά φαίνονταν, φώναζαν κι αυτοί μαζί μας. Μόνο που κρατούσαν εφημερίδες και μέσα στις εφημερίδες έκρυβαν γκλομπ. Άρχισα να τρέχω, δεν ήξερα τι να κάνω και κάπου στη Βησσαρίωνος με στρίμωξαν κι έφαγα το ξύλο της χρονιάς μου».

«Επί 7 χρόνια αναρωτιέμαι τι έκαναν αυτά τα 10 εκατομμύρια Έλληνες. Ήταν αναξιοπρεπές να περπατάς στο πεζοδρόμιο και να σου ζητάνε ταυτότητα, να πρέπει να την έχεις πρόχειρη στο τσεπάκι και να τη δείχνεις. Και ακόμα πιο αναξιοπρεπές ήταν να σε κυβερνούν δευτεράντζες», ανέφερε στη συνέχεια ο Κώστας Αρζόγλου.