Είναι ακομπλεξάριστη και το αποδεικνύει συνεχώς. Η Δανάη Μπάρκα είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τη ζωή της, αλλά και από την εκπομπή της «Πάμε Δανάη».

Μέσω αυτής μάλιστα έχει προβεί σε προσωπικές εξομολογήσεις για τη σχέση που είχε μικρή με μεγαλύτερο άνδρα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν βάζει τη λέξη απαγορευμένο δίπλα στον έρωτα, ενώ σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη μίλησε για τον χωρισμό με τον επί σειρά ετών σύντροφό της αναφέροντας πως χώρισαν επειδή ακριβώς ακόμη αγαπιούνται.

Προσφάτως επίσης αναφέρθηκε και στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί κάτω από τις φωτογραφίες που ανέβαζε το καλοκαίρι με μαγιό, τονίζοντας πως όλοι οι άνθρωποι πρέπει να κάνουμε αυτό που μας ευχαριστεί. Έχει δε, ξεκαθαρίσει πως είναι σαν να μην ακούει τα τοξικά σχόλια και τις κακεντρέχειες ανθρώπων πίσω από πληκτρολόγια.

Το βράδυ της Δευτέρας (24/10), η ηθοποιός και παρουσιάστρια επιφύλαξε μια ακόμη έκπληξη στους θαυμαστές της, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια άκρως αισθησιακή φωτογραφία.

Η Δανάη Μπάρκα καληνύχτισε τους φίλους της ποζάροντας με σέξι μαύρα εσώρουχα.

Έγραψε δε, στην λεζάντα της ανάρτησής της:

«When troubles rob your sleep, remember your blessings»

το οποίο σε μια πιο ελεύθερη εκδοχή μπορεί να μεταφραστεί ως:

«Όταν τα προβλήματα σου κλέβουν τον ύπνο, θυμήσου αυτά για τα οποία είσαι ευλογημένος».