Η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε την Πέμπτη (6/10) καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη και μίλησε για το τέλος της μακροχρόνιας σχέσης της, την απόφασή της να πει το «ναι» στην τηλεόραση, αλλά και την επιθυμία της να γίνει μητέρα.

Η κουβέντα ανάμεσα στις δύο κυρίες ξεκίνησε όταν η Ελένη ρώτησε τη Δανάη Μπάρκα για τη μετακόμισή της στα βόρεια προάστια. «Είναι ωραίο να ζεις μόνος σου. Μένω μόνη μου από τα 18 μου απλά πλέον έχω αλλάξει περιοχή. Από Περιστέρι στο Χαλάνδρι.

Στο Περιστέρι εάν ήθελα κάτι είχα αμέσως τη μητέρα μου, τους κολλητούς μου, βγαίνω στον πεζόδρομο για καφέ.

Στο Χαλάνδρι συγκατοικούσα με τον πρώην σύντροφό μου, 7-8 χρόνια στο σπίτι του και μετά, επειδή μου άρεσε πολύ η περιοχή, βρήκα όταν τελείωσε αυτή η σχέση σπίτι στην ίδια γειτονιά» είπε η Δανάη Μπάρκα.

Τότε, η Ελένη Μενεγάκη τη ρώτησε πώς αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 8 χρόνια σχέσης.

«Έγινε αβίαστα. Ενώ έγινε απότομα, με το που γνωριστήκαμε ήρθε αμέσως και η συγκατοίκηση και όλα, επειδή ήταν η ανάγκη μας χωρίς να το σκεφτούμε και χωρίς να βάλουμε ταμπέλα έγινε γιατί περνούσαμε πολύ ωραία. Με την ίδια λογική αποφασίσαμε και να το λήξουμε. Ακριβώς επειδή αγαπιόμαστε ακόμα και πάντα θα αγαπιόμαστε, για να προστατεύσουμε το μεταξύ μας, το εμένα και το δικό του, αποφασίσαμε ότι το μαζί ερωτικά έπρεπε να ολοκληρωθεί.

Με πολύ κλάμα, δυσκολίες, σκαμπανεβάσματα, όπως κάθε χωρισμός, είδαμε ότι όντως πιεστήκαμε στην αρχή, αλλά μετά; έγινε για καλό. Είμαστε ευτυχώς και οι δύο άνθρωποι που πιστεύουμε ότι όλα γίνονται για καλό» πρόσθεσε η Δανάη Μπάρκα μιλώντας στην Ελένη Μενεγάκη.

Για την απόφασή της να αναλάβει εκπομπή στην τηλεόραση και να πει το «ναι» είπε: «Δεν ξέρω εάν φτιάχνουμε την τύχη μας εμείς ή είναι μια ισορροπία 50-50. Πιστεύω πλέον ότι οι επιλογές μας παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο.

Όλα έχουν την στιγμή τους και έχουν όλα τη συνθήκη τους. Στους φίλους μου είμαι πολύ αυστηρή γιατί είναι άνθρωποι που τους έχω από το σχολείο.

Στη δουλειά δεν ανέλυσα τι είναι σωστό και τι είναι λάθος. Είπα θα το κάνω και δεν ακούω κανέναν, ενώ οι γύρω μου θεώρησαν ότι τα επίφοβα μπορεί να είναι λίγο πιο βαριά».

Για το αν βλέπει τον εαυτό της ως μητέρα εξομολογήθηκε: «Θέλω πάρα πολύ να γίνω μητέρα. Ίσως φταίει και το σύνδρομο της οικογένειας όπου όλες οι γυναίκες έγιναν πολύ νωρίς μαμάδες. Η γιαγιά μου έγινε στα 32 της γιαγιά. Είμαι η μόνη που ξεπέρασα τα 25 και δουλεύω.

Δεν θα το έκανα από εγωισμό, αλλά με φαντάζομαι μητέρα. Θέλω να έρθει με τρέλα, με πάθος, με έρωτα, για να το ευχαριστηθώ και να έχω αγάπη να δώσω».