Με κανέναν από τους πρώην συμπαίκτες της στο Big Brother δεν επιθυμεί σχέσεις η νικήτρια του reality, Άννα Μαρία Ψυχαράκη αφού νιώθει πως όλοι την αδίκησαν. Η δικηγόρος από την Κρήτη, την οποία το τηλεοπτικό κοινό έχρισε νικήτρια του Big Brother, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και παραδέχθηκε πως θα ήθελε να ασχοληθεί με την τηλεόραση και συγκεκριμένα «με μια εκπομπή που έχει κοινωνικό χαρακτήρα. Και μέσα σε αυτό να έχει και λίγη ψυχαγωγία».

«Στο Big Brother αδικήθηκα από όλους τους συμπαίκτες μου, αλλά δεν πειράζει, με δικαίωσε ο κόσμος. Δεν θέλω να έχω καμία σχέση με κανέναν, τους έχω μπλοκάρει όλους» είπε στην συνέχεια η Άννα Μαρία Ψυχαράκη και πρόσθεσε: «Οι κριτές στο J2US δεν με συμπαθούσαν, γι’ αυτό και πάντα μου έβαζαν χαμηλές βαθμολογίες. Δεν με συμπαθούσαν, είχαν επικεντρωθεί περισσότερο στη σχέση που είχα με τον Χάρη Βαρθακούρη».

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη είπε στη συνέχεια: «Με τον Χάρη δεν είχαμε τις καλύτερες σχέσεις, υπήρχε ένα χάος. Με ενοχλούσε το γεγονός ότι ο Χάρης Βαρθακούρης όταν ανέβαζε στόρι, έβαζε το όνομά μου δίπλα στη Δανέζη. Εγώ του είχα πει ότι αυτό δεν μου αρέσει, δεν θέλω να έχω καμία σχέση με αυτή την κοπέλα. Εκείνος, όμως, το έκανε για ίντριγκα».