Τον λόγο που δεν βγήκαν ποτέ ραντεβού αποκάλυψαν ο Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) και η Τζούλια Ρόμπερτς (Julia Roberts) στο «Access Hollywood» λίγο πριν από την κυκλοφορία της ταινίας «Ticket to Paradise».

«Η Τζούλια ήταν πάντα σε μια σχέση, ή ήμουν εγώ. Γίναμε φίλοι αμέσως. Οπότε δεν ήταν τίποτα, ήταν μόνο διασκεδαστικό για εμάς. Δεν νομίζω ότι υπήρξε ποτέ τέτοια σκέψη» υποστήριξε ο Τζορτζ Κλούνεϊ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του People, κατά την διάρκεια της εκπομπής, η οικοδέσποινα Κιτ Χούβερ (Kit Hoover), τους «βομβάρδισε» με ερωτήσεις για τη φιλική σχέση που διατηρούν όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Κλούνεϊ είπε ότι στην πρώτη γνωριμία η Τζούλια «τον έκανε να γελάει» ενώ η ηθοποιός σχολίασε ότι ο «γόης του Χόλιγουντ» ήταν «ευγενικός». Στη συνέχεια ρωτήθηκαν για το τι θαυμάζουν περισσότερο ο ένας στον άλλον. Ο Κλούνεϊ εξήρε την καλοσύνη της συμπρωταγωνίστριάς του και η Ρόμπερτς είπε ότι σέβεται το σθένος του.

Στην τελευταία τους ταινία υποδύονται ένα διαζευγμένο ζευγάρι που κάνει «ανακωχή» προκειμένου να εμποδίσει την κόρη τους να παντρευτεί έναν καλλιεργητή φυκιών που γνώρισε στις διακοπές της στο Μπαλί αμέσως μετά την αποφοίτησή της από το κολέγιο.