Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, το πρωί της Δευτέρας (10/10) απουσίαζε από την εκπομπή Super Κατερίνα και οι συντελεστές ανησυχήσαν όταν είδαν δημοσιεύματα να «ξεπηδούν» και να αναφέρονται στο θάνατο του παρουσιαστή. Λίγο πριν το «κλείσιμο» της εκπομπής, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, βγήκε στον «αέρα» τηλεφωνικά και με το γνωστό του χιούμορ, προσκάλεσε στην κηδεία του τους συνεργάτες του.

«Είστε όλη η εκπομπή προσκαλεσμένοι στην κηδεία μου. Δεν θα πηγαίνουν όλοι στον γάμο του Μαυρίκιου. Θα έρθετε στην κηδεία μου! Και ραντεβού αύριο το πρωί στην εκπομπή να φέρω τις προσκλήσεις» είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Το πρωί της Τρίτης ακριβώς με την έναρξη της εκπομπής, η Κατερίνα Καινούργιου έδωσε αμέσως τον λόγο στον παρουσιαστή, ο οποίος αναφέρθηκε εκ νέου στο συγκεκριμένο δημοσίευμα. «Υπάρχουν δυο version. Ή να το δούμε χιουμοριστικά… Ξέρω όμως ανθρώπους που ανησύχησαν. Υπάρχουν άνθρωποι που σχεδόν με έκλαψαν. Είναι εγκληματικό και ανεπίτρεπτο. Πρόκειται περί συγκεκριμένου αλήτη, του οποίου δεν θα του κάνω τη χάρη, ούτε να τον μηνύσω, γιατί όταν μηνύεις κάποιον κάπου θεωρείς ότι έχει κάνει κάτι πολύ κακό και τον βάζεις απέναντι. Ο τύπος είναι για Καιάδα. Ο Καιάδας έχει κλείσει, έχουμε περάσει σε άλλο πολιτισμικό επίπεδο, οπότε τελειώνω με το συγκεκριμένο» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Σε ότι αφορά, το λόγο της απουσίας του, ο παρουσιαστής ανέφερε: «Θα ερχόμουν. Το βράδυ με έπιασε ένας βήχας, όχι σε επίπεδο κορονοϊού. Με έπιασε σε επίπεδο δύσπνοιας. Θα δημιουργούσα πρόβλημα και στην εκπομπή γι’ αυτό δεν ήρθα. Ζητώ συγγνώμη γι’ αυτόν τον αλήτη, από όλο τον κόσμο».