Στο κρεβάτι του νοσοκομείου βρίσκεται ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Βασίλειος Κωστέτσος και μέσα από τις αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τρόμαξε τους διαδικτυακούς του φίλους.

Αρχικά, ο Βασίλειος Κωστέτσος δημοσίευσε ένα story στο Instagram, όπου ήταν στο κρεβάτι ενός νοσοκομείου και στη λεζάντα έγραφε «Περαστικά μου! Όλα καλά!», χωρίς να δώσει όμως περισσότερες λεπτομέρειες.

Στην συνέχεια και έχοντας λάβει πολλά μηνύματα από τους διαδικτυακούς του φίλους αποκάλυψε ότι μπήκε στο νοσοκομείο για ένα χειρουργείο στο μάτι του.

Όπως είπε, σε βίντεο που δημοσίευσε, πριν από πολλά χρόνια και όταν ήταν παιδί τον είχαν χτυπήσει με όπλο στο μάτι. Τότε μπορεί να γλίτωσε αλλά αυτό του δημιούργησε πρόβλημα και τώρα έφτασε η ώρα να κάνει χειρουργείο.

«Επειδή με ρωτάτε προς τι το νοσοκομείο, το κρεβάτι και αυτή η καταπληκτική νοσοκομειακή ποδίτσα που μου πάει τέλεια νομίζω και για να μην ανησυχούν οι φίλοι μου και οι… εχθροί μου. Πριν πολλά πολλά χρόνια, όταν ήμουν μικρό μικρό παιδάκι, με είχαν χτυπήσει με όπλο στο μάτι, τη γλίτωσα τότε. Μετά από πολλά χρόνια δημιούργησε ένα πρόβλημα, δεν το έλεγα, δεν έβλεπα καλά. Χάρη στον γιατρό μου έγινε σήμερα επιτέλους η εγχείρηση και όλα καλά. Τελείωσαν όλα και πιστεύω πως θα πάνε όλα καλύτερα. Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ», ανέφερε ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Στην συνέχεια, δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία είναι ο ίδιος στο κρεβάτι του νοσοκομείου και έγραψε στη λεζάντα: «Ένα ατύχημα απο πυροβολισμό που είχα με όπλο στο αριστερό μου μάτι πριν πολλά φεγγάρια όταν ήμουν 9 χρόνων επιδείνωσε Πολύ τα τελευταία Χρόνια την όραση μου! Ιδίως & μετά το πέσιμο και το τράνταγμα του κεφαλιού μου στα σκαλιά του Συνταγματος που συνέβη στις 11 Αυγούστου….επιδεινώθηκε ακόμα περισσότερο με αποτέλεσμα άμεσα να πρέπει εγχειριστεί! Το έκανα σήμερα! όλα Καλά! Ευχαριστώ αυτούς που είστε πάντα νοερά δίπλα μου!καθώς και τον Γιατρό που μου χάρισε….ένα καινουργιο μάτι!».