Πρεμιέρα έκανε χθες το Love Island στον ΣΚΑΪ και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κέντρισε το ενδιαφέρον των χρηστών του Twitter. Η παρουσιάστρια φόρεσε ένα σέξι φούξια φόρεμα αλλά τα σχόλια ήταν αρνητικά για τα κιλά της, καθώς το μοντέλο φαίνεται να είναι αρκετά αδύνατο σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.

Η κολλητή φίλη της Έλενα Χριστοπούλου μίλησε στη Φαίη Σκορδά για το θέμα των κιλών του μοντέλου. «Γράφτηκαν πολλά, περίεργα και δυσνόητα. Το συζήτησα λίγο χθες με την Ηλιάνα, έτρωγε ένα burger εκείνη τη στιγμή και γελούσε. Δεν γελάω εγώ όμως. Αυτό το body shaming που λέμε, ένα κορίτσι που μπορεί να έχει λιγότερα κιλά απ’ όσο έχουμε συνηθίσει να το βλέπουμε δημιούργησε αυτά τα σχόλια» είπε.

Και πρόσθεσε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Μιλάμε για ένα κορίτσι που είναι μοντέλο, ήταν έτσι πάντα. Έτσι ζούσε στην Νέα Υόρκη, έτσι περπατούσε στις πασαρέλες, έτσι ξεκίνησε το GNTM. Μετά πήρε κάποια κιλά για κάποιους δικούς της λόγους. Δεν ήταν καλά ψυχολογικά. Τότε έλεγαν ότι είναι έγκυος. Είναι ωραίο να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας στον καθρέφτη και να πούμε εγώ ποιος είμαι που κρίνω την εμφάνιση και τα κιλά ενός ανθρώπου; Αρνούμαι την κακή συμπεριφορά και το body shaming/bullying στον κόσμο, όποιος είναι και αυτός».

Δείτε το βίντεο

Τα tweets για τα κιλά