Για την κακοποίηση που βίωσε ως παιδί από τον πατέρα της από την τρυφερή ηλικία των οκτώ ετών, μίλησε η ηθοποιός Μέισι Γουίλιαμς, την οποία το κοινό γνώρισε και αγάπησε ως Άρια του Game of Thrones.

Μιλώντας στο podcast «Diary of a CEO», η ηθοποιός μίλησε για την «τραυματική σχέση με τον πατέρα της. «Από όταν ήμουν μικρό παιδί, είχα μια τραυματική σχέση με τον μπαμπά μου. Δεν θέλω να μιλήσω πολύ γι’ αυτό, γιατί επηρεάζει τα αδέρφια μου και ολόκληρη την οικογένειά μου» είπε αρχικά.

«Νομίζω ότι αυτό πραγματικά κατέστρεψε την παιδική μου ηλικία. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, δυσκολευόμουν να κοιμηθώ και νομίζω ότι ποτέ δεν συνειδητοποίησα πως πολλά από τα τραυματικά πράγματα που μου συνέβαιναν ήταν λάθος» εξήγησε.

Στη συνέχεια, η Μέισι Γουίλιαμς μιλά για το πώς μια δασκάλα κατάλαβε τον εφιάλτη που ζούσε ως μικρό παιδί και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Με ρωτούσε αν έφαγα πρωινό και της έλεγα όχι. Μετά με ρωτούσε κι άλλα πράγματα και έφτασε να καλέσει τη μητέρα μου στο σχολείο και εκείνη ήρθε και με πήρε αμέσως. Ήταν η μόνη φορά που όλες οι πόρτες ξαφνικά άνοιξαν και τα πράγματα μπήκαν στη θέση τους. Εγώ όμως δεν το καταλάβαινα» εξομολογήθηκε.

Εξηγώντας τι εννοεί, η ηθοποιός ανέφερε πως σαν παιδί δεν αντιλαμβανόταν πως υπήρχε κάποιο πρόβλημα στη σχέση της με τον μπαμπά της. Αντιθέτως, θεωρούσε ότι η δασκάλα της ήθελε το κακό της, απομακρύνοντάς την από τον πατέρα της. «Τον λάτρευα, είχα εμμονή μαζί του» λέει.

Αν και για χρόνια δεν είχε καταλάβει ότι αυτό που συνέβη δεν είχε σχέση με την ίδια, αλλά ήταν λάθος του πατέρα της αλλά πλέον έχει συνειδητοποιήσει τη σοβαρότητα της κατάστασης. «Για να είμαι ειλικρινής, το σκέφτηκα πολύ αυτό. Δεν φταίω εγώ που μου συνέβησαν αυτά τα άσχημα πράγματα, όταν ήμουν παιδί. Νόμιζα ότι έτσι ήταν» είπε κλείνοντας η νεαρή ηθοποιός.