Η Μέγκαν Μαρκλ όταν παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι φέρεται να είχε υπερβολικές φιλοδοξίες και να σχεδίαζε να μεταμορφωθεί σε«Μπιγιονσέ της Βρετανίας», σύμφωνα με νέο βιβλίο που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Όπως αναφέρει η pagesix.com το επερχόμενο βιβλίο, «Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown», που υπογράφει ο Βαλεντίν Λόου, αναφέρει πως «η Μέγκαν Μαρκλ πίστευε ότι θα γινόταν η “Μπιγιονσέ του Ηνωμένου Βασιλείου” όταν παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι, πριν διαπιστώσει ότι μισούσε τους αυστηρούς κανόνες της βασιλικής ζωής».

Επίσης, σχετικές πηγές ισχυρίζονται ότι η δούκισσα πίστευε ότι θα γινόταν η Μπιγιονσέ της Βρετανίας όταν παντρευόταν τον εγγονό της βασίλισσας – αλλά απογοητεύτηκε από τα αυστηρά πρωτόκολλα και τους κανόνες της ζωής ως εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας και αισθανόταν όλο και περισσότερο «στριμωγμένη και παρεξηγημένη».

Το βιβλίο περιλαμβάνει επίσης ισχυρισμούς ότι η βασίλισσα Ελισάβετ αναγκάστηκε να «πατήσει πόδι» για το Megxit . Μάλιστα λέγετια πως μίλησε σε αυστηρό τόνο στους Σάσεξ λέγοντάς τους: «Η μέσα ή έξω». Το σκηνικό σύμφωνα με το βιβλίο συνέβη στην κρίσιμη σύνοδο κορυφής στο Σάντριγχαμ, όπου οι βασιλείς αποφάσισαν για το μέλλον του Χάρι και της Μέγκαν.

Ο Βαλεντίν Λόου – συγγραφέας του βιβλίου και ρεπόρτερ των ανακτόρων για τους «Times» του Λονδίνου δήλωσε ότι οι βασιλικοί οίκοι συναντήθηκαν στη λεγόμενη «σύνοδο κορυφής του Σάντριγχαμ» πέντε ημέρες αφότου ο Δούκας και η Δούκισσα ανακοίνωσαν τα σχέδια τους για το Megxit στις 8 Ιανουαρίου 2020.