Έχει six – pack κοιλιακούς και οκτώ συζύγους. Πολλοί άντρες τον… ζηλεύουν για το πώς τα καταφέρνει, ενώ άλλοι, οι πιο «πιστοί», όχι και τόσο. O Βραζιλιάνος πολυγαμικός, Arthur O Urso που τον χαρακτηρίζουν ως «σπορ – σεξουαλικός» μιλάει για την… πολυάσχολη έγγαμη ζωή του και τις δυσκολίες, λέγοντας ότι αρκετές από τις συζύγους του απαιτούν ανά πάσα στιγμή, να δείχνει τους κοιλιακούς του.

Ο Arthur, έγινε πρωτοσέλιδο πέρυσι όταν παντρεύτηκε με οκτώ γυναίκες στο Σάο Πάολο. Η Mirror αναφέρει ότι ο Urso πρόσφατα χαρακτηρίστηκε ως «σπορ σεξουαλικός» – ένας ακαδημαϊκός όρος που προέρχεται από τα μέσα της δεκαετίας του 2010 και χρησιμοποιείται για να περιγράψει έναν στρέιτ άντρα που «είναι περιποιημένος και λατρεύει τις selfie».

Πολλοί άντρες λένε ότι ο Urso ζει το όνειρο, έχοντας δίπλα του τόσες καλλονές, αλλά ο πολυάσχολος σύζυγος είπε ότι δεν είναι πάντα εύκολο να συμβαδίζει με τους αυστηρούς όρους των συζύγων του.
«Απαιτούν να είμαι σε φόρμα, διαφορετικά τα … ακούω», είπε ο influencer στη Mirror και μεταδίδει η nypost.

Προκειμένου να διατηρήσει τους τέλειους κοιλιακούς του, ο Arthur πηγαίνει συνεχώς στο γυμναστήριο και έχει επίσης κόψει τους υδατάνθρακες από τη διατροφή του. «Δεν τρώω γλουτένη, λακτόζη, ακόμη και ψωμί και ζυμαρικά», δήλωσε για τις θυσίες που κάνει.

Και ενώ μερικές από τις συζύγους του Urso λατρεύουν το σώμα του, ο Βραζιλιάνος απολαμβάνει να κοιτάζει τον εαυτό του στον καθρέφτη, ένα βασικό χαρακτηριστικό για τους περισσότερους «σπορ σεξουαλικούς». Ωστόσο, ο Urso είπε ότι ορισμένες από τις συζύγους του έχουν διαφορετικά γούστα και δεν χρειάζονται πάντα να προσέχει τόσο πολύ την εμφάνισή του.

«Μερικές από τις γυναίκες μου δεν θέλουν να με βλέπουν να με φροντίζω τόσο πολύ, γιατί ζηλεύουν», δήλωσε. Ο Urso ήταν αρχικά παντρεμένος με την Βραζιλιάνα Kazaki και το ζευγάρι έβγαζε σέξι βίντεο κερδίζοντας περίπου 73.000 δολάρια το μήνα στο OnlyFans. Πέρυσι, ωστόσο, ο Urso αποφάσισε ότι ήθελε να παντρευτεί οκτώ επιπλέον γυναίκες για να «διαμαρτυρηθεί κατά της μονογαμίας». Ο γάμος δεν ήταν νόμιμος, καθώς η πολυγαμία είναι απαγορευμένη στη Βραζιλία.

Η Kazaki έπρεπε σύντομα να μοιραστεί τον σύζυγό της με άλλες οκτώ γυναίκες – με τον σύζυγο να δημιουργεί ακόμη και ένα «ρόστερ σεξ» για να βεβαιωθεί ότι όλες οι γυναίκες του ήταν ικανοποιημένες. «Το να ακολουθήσω ένα χρονοδιάγραμμα προκαλούσε πολλά προβλήματα και μερικές φορές ένιωθα ότι έπρεπε να κάνω σεξ λόγω του προγράμματος και όχι για ευχαρίστηση», παραδέχτηκε αφότου απέσυρε τη λίστα με τις ασυνήθιστες υποχρεώσεις, ενώ παραδέχτηκε πως κάποιες φορές «έκανα σεξ με μια γυναίκα ενώ σκεφτόμουν μια άλλη».

Εν τω μεταξύ, νωρίτερα φέτος, ο Urso ήταν ξανά στις εφημερίδες όταν μια από τις νέες συζύγους – η Agatha – κουράστηκε να μοιράζεται τον σύζυγό της και εγκατέλειψε αμέσως το γάμο. «Δεν είχε νόημα – πρέπει να το μοιραστούμε», είπε τότε ο Urso. «Λυπήθηκα πολύ για τον χωρισμό και με εξέπληξε ακόμη περισσότερο η δικαιολογία της».

Οι άλλοι οκτώ φρουροί του Urso συμφώνησαν ότι η «στάση της Agatha ήταν λάθος» και πίστευαν «ότι αποδέχτηκε τον γάμο για την περιπέτεια και όχι από αληθινά συναισθήματα».

Εν τω μεταξύ, ο influencer δεν βιάζεται να αντικαταστήσει την ένατη σύζυγό του – αλλά ελπίζει τελικά να μεγαλώσει το χαρέμι ​​του. «Έχω ένα όνειρο – η επιθυμία μου ήταν πάντα να έχω 10 συζύγους», δήλωσε. «Έχω μόνο μία κόρη, αλλά θέλω να κάνω ένα παιδί με κάθε μία από τις γυναίκες μου».