Η κόρη της Σοφίας Βόσσου, Ερασμία Μάνου αρραβωνιάστηκε τον κρατούμενο Βασίλη Δημάκη και η αποκάλυψη αυτή άφησε άναυδο τον Ανδρέα Μικρούτσικο αφού όπως εξομολογήθηκε δεν ήξερε τίποτα για τον αρραβώνα, αν και ο ίδιος είχε μιλήσει πριν λίγες μέρες με την τραγουδίστρια.

«Δεν γνώριζα τίποτα για τη συγκεκριμένη σχέση. Κάποια στιγμή με ρώτησε η Ελένη αν αρραβωνιάστηκε η Ερασμία, της είπα ότι δεν ξέρω τίποτα. Μίλησα με τη Σοφία τη μέρα που γιόρταζε και δεν μου είπε κουβέντα. Ούτε καν τη ρώτησα και ούτε καν μου είπε τίποτα. Και σήμερα βλέποντας το θέμα έμεινα άναυδος. Τον συγκεκριμένο άνθρωπο, έχω παρακολουθήσει την ιστορία του γιατί έκανε και μια απεργία πείνας και ξέρω ότι η Ερασμία είχε γράψει και ένα κείμενο και μέσω αυτού του κειμένου που έγραψε, επικοινώνησαν» ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha.

«Ο καθένας έχει το δικαίωμα της επιλογής, αλλά μου κάνει εντύπωση. Τα έχω χάσει. Όπως είστε εσείς έκπληκτοι, είμαι κι εγώ έκπληκτος. Εύχομαι να της βγει σε καλό», είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Λίγα λεπτά αργότερα, η Ερασμία Μάνου πήρε τηλέφωνο στην εκπομπή και είπε: «Αρχικά να πω συγγνώμη στον Αντρέα που δεν τον κάλεσα στον αρραβώνα μου. Υπόσχομαι ότι στους γάμους θα σε φωνάξω για κουμπάρο».