Στα 96 της χρόνια, η βασίλισσα Ελισάβετ έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Πέμπτης (08/09) και αποτελεί πρώτη είδηση σε όλο το κόσμο αφού η Μεγάλη Βρετανία πενθεί για την επτά δεκαετίες βασίλισσα του.

Το πρωί της Παρασκευής (09/09), στον «αέρα» του «Πρωινού» του Ant1 έφτασε η ώρα της αστρολογίας και η Λίτσα Πατέρα αναφέρθηκε στο δημοσίευμα που είχε κάνει στο περιοδικό της πριν από ένα χρόνο και αναφερόταν στο δυσαρμονικό «Τ» της βασίλισσας Ελισάβετ.

«Από τον Σεπτέμβριο του 2021, πριν από έναν χρόνο, είχα γράψει άρθρο για τη Βασίλισσα Ελισάβετ, αναλύοντας το αστρολογικό προφίλ της. Η βασίλισσα, Ταύρος πρώτων ημερών, είχε μεγάλο σταυρό που σήμαινε ότι είχε να περάσει στη ζωή της πολλά» είπε η Λίτσα Πατέρα.

«Τότε έγραφα λοιπόν πως το δυσαρμονικό “Τ” που έχει Άρη, Δία, Κρόνου και Ποσειδώνα δηλώνει και τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει, αλλά και τη δύναμή της να επιβάλλει τη θέλησή της. Πρέπει να αναφέρουμε ότι αυτό το “Τ” σύντομα θα ενεργοποιηθεί και πάλι φέρνοντας αντίστοιχες δυσκολίες στο προσκήνιο. Δεν το έχω δει εγώ παιδιά, αλλά οι πλανήτες μιλάνε. Ανατριχιάζω, πιστεύω τόσο πολύ στην αστρολογία. Η Βασίλισσα είχε την σοφία να λειτουργήσει σωστά και να αντέξει πάνω σε αυτό το Τ», κατέληξε η Λίτσα Πατέρα.