Η Άμπερ Χερντ άρχισε να χάνει ανθρώπους από κοντά της, σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό, καθώς πολλοί φίλοι της «γυρίζουν» την πλάτη και αρνούνται να βοηθήσουν οικονομικά, ώστε να πληρώσει την αποζημίωση στον Τζόνι Ντεπ.

Μάλιστα, δημοσίευμα της Marca αναφέρει ότι η ηθοποιός απευθύνθηκε για οικονομική βοήθεια σε φίλους και άλλα άτομα από το κοντινό περιβάλλον της, αλλά βρήκε… τοίχο. Μέχρι ώρας δεν έχει γίνει γνωστό από ποιους ζήτησε βοήθεια αλλά τα ξένα μέσα κάνουν μερικές αναφορές στις πιο κοντινές διάσημες φίλες της.

Επίσης, σύμφωνα με το περιοδικό Star Magazine και όπως σημειώνει το σαιτ TheNews, πηγές από το περιβάλλον της πρώην συζύγου του πρωταγωνιστή των «Πειρατών της Καραϊβικής», αναφέρουν ότι πολλοί διάσημοι φίλοι της, σταμάτησαν να της μιλούν, μόνο μετά την έκβαση της δίκης.

«Η Άμπερ έχει απευθυνθεί σε παλιές φίλες της, όπως η Κρίστεν Στιούαρτ, η Κάρα Ντελεβίν και η Μάργκοτ Ρόμπι, ελπίζοντας ότι θα τη βοηθήσουν τουλάχιστον με ένα μέρος για να μείνει», σημείωσε η πηγή και πρόσθεσε πως «την σνομπάρουν και, σε πολλές περιπτώσεις, δεν της μιλούν και την αφήνουν να φύγει».

Σημειώνεται, ότι η καριέρα της Άμπερ Χερντ βρίσκεται σε πτώση με την ίδια να ψάχνει απεγνωσμένα λεφτά για να πληρώσει τον πρώην σύζυγο της, μετά την ήττα στη δίκη, ενώ έχει δεχτεί προτάσεις για να πρωταγωνιστήσει σε ταινίες ενηλίκων με μεγάλο χρηματικό αντάλλαγμα.