Η Άμπερ Χερντ λίγο καιρό μετά την ήττα στη δίκη με τον Τζόνι Ντεπ δεν φαίνεται να έχασε μόνο την καριέρα της, με εταιρείες να αποσύρουν προτάσεις, αλλά και τις φίλες της, καθώς Μάργκοτ Ρόμπι και Κρίστεν Στιούαρτ της έχουν γυρίσει την πλάτη.

Σύμφωνα με το περιοδικό Star Magazine και όπως σημειώνει το σαιτ TheNews, πηγές από το περιβάλλον της πρώην συζύγου του πρωταγωνιστή των «Πειρατών της Καραϊβικής», αναφέρουν ότι πολλοί διάσημοι φίλοι της, σταμάτησαν να της μιλούν, μετά την έκβαση της δίκης.

Όπως ανέφερε η πηγή, η Χερντ μετά την δίκη δεν μπορεί να βρει δουλειά, ενώ αναγκάστηκε να μετακομίσει σε μικρότερο μέρος και να μειώσει τα έξοδα της, αφού πρέπει να δώσει αποζημίωση περίπου 8 εκατομμυρίων δολαρίων στον Τζόνι Ντεπ.

«Η Άμπερ έχει απευθυνθεί σε παλιές φίλες της, όπως η Κρίστεν Στιούαρτ, η Κάρα Ντελεβίν και η Μάργκοτ Ρόμπι, ελπίζοντας ότι θα τη βοηθήσουν τουλάχιστον με ένα μέρος για να μείνει», σημείωσε η πηγή και πρόσθεσε πως «την σνομπάρουν και, σε πολλές περιπτώσεις, δεν της μιλούν και την αφήνουν να φύγει».

Σημειώνεται, ότι η καριέρα της Άμπερ Χερντ βρίσκεται σε πτώση με την ίδια να ψάχνει απεγνωσμένα λεφτά για να πληρώσει τον πρώην σύζυγο της, μετά την ήττα στη δίκη, ενώ έχει δεχτεί προτάσεις για να πρωταγωνιστήσει σε ταινίες ενηλίκων με μεγάλο χρηματικό αντάλλαγμα.