Η Σακίρα και ο Ζεράρ Πικέ μπορεί να έχουν τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους με πρωτοβουλία της λατίνα σταρ, ύστερα από το επεισοδιακό διαζύγιο τους, όμως η διάσημη τραγουδίστρια είναι έξαλλη με τον πρώην σύζυγο της, αφού εκείνος εμφανίστηκε δημόσια με την νέα σύντροφο του και δεν έκρυψαν τον έρωτα τους.

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, ο παίκτης της Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε στο Summerfest Cerdanya μαζί με την 23χρονη Κλάρα Κία Μαρτί, φοιτήτρια δημοσίων σχέσεων που εργάζεται για τον όμιλο επενδύσεων και αθλητισμού και τα μέσα ενημέρωσης του Πικέ.

Οι ίδιοι αδιαφόρησαν για τα αδιάκριτα βλέμματα και ο φακός τους απαθανάτισε σε τρυφερά τετ α τετ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να ήταν να σχέση από τον Ιούνιο, αλλά να μην ήθελαν να το δημοσιοποιήσουν.

Πλέον μπορεί να απολαμβάνουν τον έρωτα τους, όμως η Σακίρα θεωρεί ότι ο πρώην σύζυγος της αθέτησε τους όρους του διαζυγίου, αφού σύμφωνα με την Daily Mail, είχαν αποφασίσει ότι για τουλάχιστον ένα χρόνο από την έκδοση του διαζυγίου δεν θα έκαναν καμία δημόσια εμφάνιση με κάποιον σύντροφο, ώστε να προστατέψουν την οικογένεια τους.

«Είναι πολύ θυμωμένη»

Η κίνηση του Ζεράρ Πικέ δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τον κόσμο της showbiz, με γνωστές παρουσιάστριες στο εξωτερικό όπου έχουν συναναστραφεί τον ποδοσφαιριστή και την λατίνα σταρ, να τονίζουν ότι θα υπάρξουν εξελίξεις.

Χαρακτηριστικά, η παρουσιάστρια Laura Roige σχολίασε πως «είμαι ενθουσιασμένη, είναι προφανές ότι υπάρχει σχέση». Ταυτόχρονα, δήλωσε ότι «έχω δει πολλή αγάπη, θα πονέσει πολύ η Σακίρα, γιατί αυτός είναι ένας Ζεράρ Πικέ που δεν έχουμε ξαναδεί. Δεν τον έχω ξαναδεί έτσι με την τραγουδίστρια».

Επίσης, άτομο από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της Σακίρα μίλησε στην Mirror και σημείωσε πως «είναι πολύ θυμωμένη που βλέπει τον πατέρα των παιδιών της με την κοπέλα του δημόσια».

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι ο εκνευρισμός της Σακίρα ότι είχε συμφωνήσει με τον Πικέ να αποφύγουν τέτοιου είδους δημόσιες εμφανίσεις, με άλλους συντρόφους, για έναν χρόνο από την ημέρα της επίσημης ανακοίνωσης του χωρισμού τους, δηλαδή την 4η Ιουνίου.