Το φως της δημοσιότητας βλέπουν φωτογραφίες του FBI που φέρεται να δείχνουν τις μελανιές που απέκτησε η Αντζελίνα Τζολί στον περιβόητο καυγά της με τον Μπραντ Πιτ το Σεπτέμβριο του 2016 στο ιδιωτικό τους τζετ.

Η ηθοποιός κατέθεσε φωτογραφίες με μώλωπες στο χέρι και στον αγκώνα της στο πλαίσιο έρευνας του FBI για το περιστατικό που οδήγησε στο τέλος του ταραχώδους γάμου τους.

Όπως αναφέρει το Page Six, σύμφωνα με την έκθεση του FBI, η Τζολί είπε στους ερευνητές ότι ο Πιτ της ούρλιαζε σε μια τουαλέτα στην πτήση της επιστροφής τους από τη Γαλλία στις ΗΠΑ.

Υποστήριξε ότι ο Πιτ «την άρπαξε από το κεφάλι», «την άρπαξε από τους ώμους», την ταρακούνησε, την έσπρωξε στον τοίχο του μπάνιου και της φώναξε: «Γ…ας αυτή την οικογένεια». Δύο από τα ανήλικα παιδιά τους «βρίσκονταν έξω από την πόρτα έκλαιγαν και ρωτούσαν: “Είσαι καλά μαμά;”» ισχυρίστηκε η ηθοποιός.

Ο Πιτ φέρεται να φώναξε ως απάντηση, «Όχι, η μαμά δεν είναι καλά. Καταστρέφει αυτή την οικογένεια. Είναι τρελή» αναφέρει η έκθεση των ομοσπονδιακών αρχών.

Η ηθοποιός στη συνέχεια υποστήριξε ότι είδε τον Μπραντ Πιτ να τρέχει προς ένα από τα παιδιά «σαν να επρόκειτο να επιτεθεί», οπότε είπε ότι του έκανε κεφαλοκλείδωμα, με τον ηθοποιό να προσπαθεί να ξεφύγει, οπισθοχωρώντας με δύναμη και σπρώχνοντάς τη σε καρέκλες πίσω τους.

Από τη συμπλοκή η ηθοποιός ισχυρίστηκε ότι υπέστη τραύματα στην πλάτη και στον αγκώνα της.  Ασπρόμαυρες φωτοτυπίες των φωτογραφιών περιλαμβάνονται στο ρεπορτάζ της Page Six, καθώς και χειρόγραφες επιστολές που έδωσε στο FBI η Αντζελία Τζολί και φέρεται να έχουν γράψει τα ίδια τα παιδιά της.

Η Τζολί είπε επίσης ότι ο Πιτ συνέχισε να πίνει κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και αργότερα την έλουσε με μπύρα.

Εκτός από την πλάτη και τον αγκώνα της, η έκθεση ανέφερε ότι η Τζολί είπε ότι υπέστη ένα ακόμα τραύμα στο αριστερό της χέρι. Μια φωτογραφία του τραύματος περιλαμβάνεται στην αναφορά.

Σημειώνεται ότι ο Πιτ δεν συνελήφθη ούτε του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για το περιστατικό, με το FBI να κλείνει την έρευνα το Νοέμβριο του 2016.

Χθες έγινε γνωστό ότι η Αντζελίνα Τζολί είναι το πρόσωπο πίσω από την «Jane Doe» που είχε καταθέσει μήνυση κατά του FBI, επειδή δεν συνέλαβε τον Μπραντ Πιτ έπειτα από αυτή την καταγγελία για τη συμπλοκή του στο αεροπλάνο.