Η Ιρίνα Σάικ ανέβασε τη θερμοκρασία φορώντας ένα σέξι νέον μπικίνι σε κίτρινο χρώμα σε πόζες που ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram.

Το 36χρονο super model, έδειξε στους διαδικτυακούς του φίλους πέραν του εντυπωσιακού και καλλίγραμμου σώματός του και τη νέα της συνεργασία με την σειρά Ivy Park που έχει εμπνευστεί η σούπερ σταρ της μουσικής, Μπιγιονσέ. Φορώντας το μπικίνι που φωσφορίζει, η Σάικ κέρδισε χιλιάδες likes και επαινετικά σχόλια.

Το look της Ιρίνα Σάικ, άλλοτε συντρόφου του ηθοποιού Μπράντλεϊ Κούπερ (με τον οποίον έχουν μαζί την κόρη τους Λία που γεννήθηκε το 2017 – δύο χρόνια αργότερα το ζευγάρι χώρισε) και του αστέρα του ποδοσφαίρου, Κριστιάνο Ρονάλντο, αποτελείται από το top του μπικίνι που καλύπτει τον λαιμό της, ενώ το κάτω μέρος τονίζει ιδιαίτερα τα μακριά και λεπτά πόδια της. Ολοκλήρωσε το… outfit φορώντας μαύρες γόβες και κόκκινο κραγιόν που την έκαναν τις εικόνες της ακόμη πιο… σέξι.

Η Σάικ τις προηγούμενες ημέρες έκανε το νησί της Ίμπιζα να… παραμιλάει καθώς βρέθηκε εκεί για διακοπές. Ανάρτησε, δε, εξίσου εντυπωσιακές στιλιστικά φωτογραφίες όπως αυτές με το νέον μπικίνι της γραμμής της Μπιγιονσέ και ορισμένες ήταν και πιο αποκαλυπτικές, καθώς παρουσίαζαν το γυμνασμένο σώμα της σε ιδιαίτερες πόζες.

Σε μια από αυτές, μάλιστα, έγραψε «Meow…» στην λεζάντα μιας και η πόζα της μιμούνταν μια γάτα να κάθεται.