Η 43χρονη σήμερα ηθοποιός, Μίνα Σουβάρι ισχυρίζεται ότι ένας από τους συντρόφους της, τεχνικός φωτιστικών στο επάγγελμα, τη «χειραγώγησε» σε τέτοιο βαθμό, ώστε να την αναγκάζει να κάνει τρίο με άλλες γυναίκες. Η πρωταγωνίστρια του «American Beauty», η οποία στο παρελθόν είχε μιλήσει για τη σεξουαλική κακοποίησή της σε νεαρή ηλικία, δήλωσε σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «The Guardian» ότι ήταν μόλις 17 ετών, όταν γνώρισε έναν άνδρα, που την κακοποιούσε σεξουαλικά.

«Μου άνοιξε πολύ τα μάτια, το πώς με χειραγωγούσαν και δεν είχα ιδέα», είπε για να προσθέσει: «Οι συνθήκες είχαν δημιουργηθεί για μένα και όλο αυτό με είχε διαλύσει» αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός.

Η Σουβάρι , βίωσε την σεξουαλική κακοποίηση, για πρώτη φορά σε ηλικία 12 ετών, από τον μεγαλύτερο φίλο του αδερφού της – κάτι που αποκάλυψε για πρώτη φορά πέρυσι -.

Η 43χρονη ηθοποιός ισχυρίστηκε ακόμη ότι ο πρώην της, που αρνήθηκε να τον κατονομάσει, της ζητούσε να βρει γυναίκες για να κάνει τρίο μαζί τους, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που είχε γνωρίσει στο πλατό. Μετά από χρόνια, όταν τις συνάντησε τυχαία, τους είπε πως, δεν επιθυμούσε να προβεί σε σεξουαλικές πράξεις μαζί τους. «Θέλω να ξέρεις ότι ποτέ δεν ήθελα να κάνω τίποτα από αυτά τα πράγματα» είπε σε μία, που έκαναν τρίο ενώ μία άλλη της απάντησε:  «Ω, μου είπε ότι ήθελες να το κάνεις αυτό».

Μάλιστα, η σταρ είπε πως το τραύμα την διευκόλυνε να υποδυθεί την έφηβη Angela Hayes που είχε εμμονή με το σεξ στη βραβευμένη με Όσκαρ ταινία του 1999 American Beauty. Ωστόσο, όταν γυρνούσε στο σπίτι μετά το πλατό ζούσε τον «εφιάλτη».

Το άγριο σεξ που την οδήγησε στον γιατρό

Η Σουβάρι είπε ακόμη πως είχε εξαναγκαστεί να χρησιμοποιήσει σεξουαλικά παιχνίδια και ότι χρειάστηκε ιατρική φροντίδα μετά από σεξ. «Με αγαπούσε. Όμως ήμουν απλώς ένα σώμα, ένα δοχείο για τις επιθυμίες του» παραδέχτηκε.

Αποκάλυψε επίσης ότι η ερωτική της σχέση με τον συγκεκριμένο άνδρα έχει επηρεάσει το πώς σκέφτεται για το σεξ ακόμα και σήμερα.

«Δεν ήθελα ποτέ να μιλάω αρνητικά για πράγματα που μπορεί να είναι πολύ υγιή για άλλους ανθρώπους», είπε και συνέχισε «δεν μου δόθηκε η επιλογή ή η άδεια να το κάνω και αυτό ήταν τόσο καταστροφικό για μένα. Είναι πολύ μπερδεμένο πράγμα όταν βιώνεις τη σεξουαλική κακοποίηση, γιατί ένα μέρος της είναι σαν να σε ικανοποιεί. Αλλά το άλλο μέρος είναι ένας απόλυτος εφιάλτης, οπότε είσαι μπερδεμένος, δεν ξέρεις τι είναι σωστό».

Η Σουβάρι εξέφρασε επίσης το παράπονο ότι «δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να ανακαλύψει» τον εαυτό της σεξουαλικά, προσθέτοντας ότι δεν μπορεί να φανταστεί πώς θα ήταν να «βγαίνατε ραντεβού σε όλη τη διάρκεια του λυκείου και στη συνέχεια να αποφασίσετε να χάσετε συναινετικά την παρθενιά σας». «Αυτό μου ακούγεται τόσο όμορφο. Όλα αυτά χάθηκαν για μένα».

Πλέον η Μένα, έχει έναν γιο τον Κρίστοφερ, 15 μηνών, με τον σκηνογράφο Μάικλ Χόουπ και νιώθειb επιτέλους ευτυχισμένη.