Ώρες αγωνίας πέρασαν από χθες το απόγευμα μέχρι και το μεσημέρι της Τετάρτης (20/07) οι κάτοικοι της Πεντέλης και των γύρω περιοχών εξαιτίας της μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε και τέθηκε υπό έλεγχο πριν λίγη ώρα. Μάλιστα δεν ήταν και λίγες οι φορές που μηνύματα του 112 χτυπούσαν στα κινητά των κατοίκων προκειμένου να εκκενώσουν τις πληγείσες περιοχές.

Η Δήμητρα Κατσαφάδου η οποία πέρυσι στις φωτιές της Βαρυμπόμπης και των Αφιδνών είχε έντονη παρουσία δίνοντας κρέμες για εγκαύματα και βοηθώντας με όποιον τρόπο μπορούσε, έκανε πριν από μερικές ώρες ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τονίζοντας πως η φωτιά έφτασε έξω από το σπίτι της.

Τραβώντας σε φωτογραφία τη φωτιά από την περιοχή που βρίσκεται το σπίτι της στο Πικέρμι η Δήμητρα Κατσαφάδου έγραψε: «Για οτιδήποτε χρειαστείτε είμαι στη διάθεσή σας. Μην εγκαταλείπετε τα ζώα σας είναι εγκληματικό. Κι εμένα το σπίτι μου είναι στο Πικέρμι αλλά υψίστης σημασίας έχουν πρωτίστως οι άνθρωποι, μετά τα ζώα και μετά τα ντουβάρια. Στείλτε μήνυμα για βοήθεια παντός είδους».