Ο γιος του πολύ αγαπητού στο κοινό Νίκου Κούρκουλου, Άλκης, μίλησε σήμερα το πρωί στην πρωινή εκπομπή του Mega και το Γιώργο Λιάγκα, στον οποίο εξομολογήθηκε ότι δεν του είναι ευχάριστο να δίνει συνεντεύξεις και ότι το κάνει με το ζόρι.

«Εκφράζομαι καλύτερα στη σκηνή» συμπλήρωσε ο ηθοποιός, ο οποίος μίλησε και για την παράσταση «Fool for love» στην οποία πρωταγωνιστεί με την καλή του φίλη Χριστίνα Αλεξανιάν.

Αποκάλυψε ότι με τον πατέρα του είχαν τεράστιες διαφορές ως άνθρωποι με. «Έχω πάρει όμως τα ελαττώματα του. Είχαμε διαφωνίες. Τρωγόμασταν από τότε που ήμουν μικρός. Ήταν και αυτός ανταγωνιστικός απέναντί μου, όχι μόνο εγώ. Είχε πλάκα. Δύο χρόνια πριν φύγει τον έπιασα να με καμαρώνει», εκμυστηρεύτηκε ο Άλκης Κούρκουλος.

Υποστήριξε ότι με τα τρία του αδέλφια έχει καλές σχέσεις. «Έχω τρία αδέλφια. Τη Μελίτα, από τον ίδιο πατέρα και μητέρα που μεγαλώσαμε μαζί και τα δύο μικρά αδελφάκια. Βρισκόμαστε, αλλά όχι πολύ συχνά. Άλλωστε ήμουν μεγάλος όταν γεννήθηκαν. Έχουμε καλή σχέση, όπως και με τη Μαριάννα» συμπλήρωσε.

Ο Άλκης Κούρκουλος υποστήριξε είπε ακόμη ότι θα ήθελε πολύ να παίξει ξανά στην τηλεόραση και δεν έκρυψε ότι ο λόγος που δεν το κάνει είναι γιατί δεν του έχουν γίνει προτάσεις.