Viral έχει γίνει το πλάνο της συντρόφου Άρη Σοϊλέδη, Μαρίας Αντωνά από τον χθεσινό τελικό του Survivor όταν ανακοινώθηκε ο νικητής Στάθης Σχίζας. Η δημοσιογράφος σχολίασε όσα έγιναν στην εκπομπή που συμμετέχει «Ποιος είναι πρωινιάτικα;.

«Έφερα την κούπα, Μπέττυ μου», είπε αρχικά η Μαρία Αντωνά, πίνοντας τον καφέ της στην κούπα που της έφερε ο Άρης Σοϊλέδης από τον Άγιο Δομίνικο. «Είμαι πολύ χαρούμενη που είδα τον άνθρωπό μου. Τον καμάρωσα χθες, είναι ένα παιδί που ξεπέρασε τον εαυτό του. Δεν μπορώ να σου περιγράψω την περηφάνια που έχω γι’ αυτόν τον άνθρωπο, για το πώς στάθηκε, για το πώς αγωνίστηκε. Έχουμε πάρει πάρα πολλά μηνύματα και ευχαριστούμε όλο τον κόσμο» ανέφερε.

Όσον αφορά την αντίδρασή της στο άκουσμα του νικητή η Μαρία Αντωνά είπε: «Εγώ παίζει να στεναχωρήθηκα περισσότερο από τον Άρη. Ευχαριστώ πάρα πολύ για το κοντινό πλάνο, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήταν πολύ ωραίο!».

Και κατέληξε: «Στεναχωρήθηκα γιατί άκουσα πράγματα και ήταν πολύ άδικο για τον Άρη και είχε μια μικρή σκοπιμότητα. Εννοείται ότι θα υποστηρίξεις τον άνθρωπο που αγαπάς, αλλά όχι προσπαθώντας να αποδομήσεις έναν άλλον άνθρωπο που βγαίνοντας έξω έχει τη ζωή του, τα όνειρά του και τους ανθρώπους του».