Όλα έτοιμα είναι για το γάμο της Κόνι Μεταξά με τον Μάριο Καπότση. Το ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στις 9 Ιουλίου στα Χανιά και πλέον δεν έχουν καμία εκκρεμότητα εκτός από το να… πάνε. Μέχρι όμως τότε, η τραγουδίστρια συνεχίζει τα επαγγελματικά της βήματα και αναμένεται να παρουσιάσει τα Mad Awards.  

«Είμαι ενθουσιασμένη ειδικά επειδή θα είμαι μαζί με τον Θέμη Γεωργαντά που θα με βοηθήσει πάρα πολύ. Ήδη το έχει κάνει. Πέρα από την παρουσίαση θα κάνω και ένα act» ανέφερε η Κόνι Μεταξά στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

Σε ότι αφορά τις προετοιμασίες του γάμου της με τον Μάριο Καπότση παραδέχθηκε πως: « Έχουν τελειώσει απλά πρέπει να πάμε».

Σε ερώτηση σχετικά με το γεγονός ότι τα παιδιά δεν θα επιτρέπονται στον γάμο της, η Κόνι Μεταξά απάντησε: «Φυσικά. Ούτως ή άλλως κανένας δεν ήθελε να φέρει παιδιά γιατί θέλουν να έρθουν εκεί και να είναι άνετοι».

Υπενθυμίζεται πως σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε η τραγουδίστρια στο περιοδικό OΚ! εξήγησε πως στο μυστήριο δεν επιτρέπονται τα παιδιά.

«Γιατί να μην κάνουμε ένα πάρτι με φίλους μας; Μας αρέσει ως ιδέα. Σκέψου ότι ήδη φοράμε τις βέρες μας. Θα έχουμε περίπου 200 καλεσμένους και έξι κουμπάρους, τρεις φίλες δικές μου και τρεις φίλες του Μάριου. Δεν επιτρέπονται τα παιδιά στον γάμο. Θέλουμε όσοι έρθουν να περάσουν ωραία, να μην έχουν το άγχος των παιδιών, να μην πρέπει να φύγουν νωρίς, να μπορούν και τα ζευγάρια να κάνουν έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος» ανέφερε.