Στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε καλεσμένος ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ το μεσημέρι της Τρίτης (14/06) και αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στο Survivor και εξομολογήθηκε όσα υποστήριξε ότι έζησε στον Άγιο Δομίνικο.

Ο make up artist και πολυσυζητημένος παίκτης του Survivor αναφέρθηκε στις επιθέσεις που κατήγγειλε ότι δέχθηκε από τους συμπαίκτες του με αποκορύφωμα το να χαρακτηρίσουν τη μητέρα του «ιερόδουλη».

«Μου έκαναν πόλεμο τις τρεις πρώτες εβδομάδες που μπήκα στο παιχνίδι. Δεν μπήκα με καμία διάθεση να τσακωθώ ή να δημιουργήσω προβλήματα, δεν είμαι τέτοιο παιδί. Μου έκαναν πολλά ρατσιστικά σχόλια για τη διαφορετικότητά μου, την εμφάνισή μου, τους κοιλιακούς μου. Εγώ δεν έχω δηλώσει ποτέ αν είμαι gay, straight ή bisexual. Με έβριζαν πολύ άσχημα. Έβρισαν τη μάνα μου, την είπαν ιερόδουλη» ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

«Το είπα στην παραγωγή και μου είπε ότι τέτοια πράγματα στην τηλεόραση δυστυχώς δεν μπορούν να παιχτούν. Τους είπα ότι συγκεκριμένος άνθρωπος είπε ιερόδουλη τη μάνα μου. Η μάνα μου πήγε στην κηδεία του πατέρα μου 15 χρονών με δυο παιδιά στην κοιλιά, εμένα και τον αδερφό μου, μας γέννησε ένα μήνα μετά. Μεγαλώσαμε σε ένα πολύ φτωχό σπίτι στην Κρήτη, όπου η γειτονιά μας έφερνε φαγητό και πιάνουν αυτοί στο στόμα τους τη μάνα μου», εξομολογήθηκε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

«Έκλαιγα, έλεγα στην παραγωγή ότι θέλω να φύγω από το παιχνίδι. Με βοήθησε η παραγωγή πάρα πολύ στο να μείνω» είπε στην συνέχεια και πρόσθεσε: «Ο Τάκης μιλάγαμε και με κλώτσαγε. Σηκωνόταν και ερχόταν πάνω από το πρόσωπό μου. Με έφτυνε καθώς μίλαγε και έλεγε ιερόδουλη τη μάνα μου και με έβριζε. Τραμπουκισμοί πάρα πολλοί».

Οι διευκρινήσεις του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

Μετά το τέλος της εκπομπής Super Κατερίνα, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ προχώρησε σε διευκρινιστικές δηλώσεις σχετικά με τα όσα κατήγγειλε λίγη ώρα πριν.

«Πάμε να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα, διότι μόλις έφυγα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και θα ήθελα να πω ότι κάποια πράγματα τα οποία είπα έχουν ήδη παρεξηγηθεί, έχουν ανακυκλωθεί από πολύ μεγάλα site. Θα ήθελα, λοιπόν, να πω ότι μέσα σε ένα ριάλιτι υπάρχουν εντάσεις, εντάσεις όμως που εμείς οι παίκτες τα βρίσκουμε μεταξύ μας, εντάσεις που είναι λογικές με όλα αυτά που περνάμε.

Δεν είπα τίποτα το οποίο δεν έχει παιχτεί σε κάποιο επεισόδιο του Survivor. Είπα ότι είχα εντάσεις με τον Τάκη, τα οποία τα έχετε δει όλοι, τα έχουμε παίξει και στο συμβούλιο. Είπα ότι είχα ένα σπρώξιμο από τον Τάκη, το οποίο θεωρήθηκε ότι με χτύπησε ο Τάκης. Καμία σχέση, ήταν παρεξήγηση αυτό και είπα κάποια πράγματα τα οποία οτιδήποτε είπα έχουν παιχτεί τηλεοπτικά, η παραγωγή τα γνωρίζει και δεν είναι κάτι που μπορεί να πάρει τόσο μεγάλες τηλεοπτικές διαστάσεις.

Για να κλείσουμε το θέμα, να σας πω ότι δεν υφίσταται σωματική βία. Υπήρξε ένα σπρώξιμο το οποίο έπαιξαν οι κάμερες και το έλυσα μετά με τον συγκεκριμένο παίκτη τον Τάκη. Υπήρχαν εντάσεις όπως με τον Σπύρο και τον Τάκη, όπου στην ένωση μου ζήτησαν συγγνώμη, ανακάλεσαν στο συμβούλιο, ανακάλεσα κι εγώ και είναι όλα καλά.

Θα ήθελα να σας πω με το χέρι στην καρδιά, με πάρα πολλή αλήθεια και πάρα πολλή αγάπη ότι η παραγωγή του Survivor ήταν πραγματικά πράγματα που τα λύσαμε μεταξύ μας και δεν ήταν κάτι σοβαρό. Θα ήθελα να μείνω εδώ και να πω ότι καμιά φορά μια κουβέντα την παίρνουν και την μεγαλοποιούν. Είναι όλα μια καλά» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.