Λίγες μόλις ημέρες μετά τη θριαμβευτική του νίκη, έναντι της πρώην συζύγου του, Άμπερ Χερντ και μετά την επίσημη τοποθέτησή του το ίδιο βράδυ που ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα, ο Τζόνι Ντεπ θέλησε να ευχαριστήσει τους θαυμαστές του και τον κόσμο που τον στήριξε.

Επί έξι εβδομάδες, τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα στη δικαστική αίθουσα όπου διεξαγόταν η δίκη του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ και τα όσα ακούστηκαν προκαλούσαν εντυπώσεις και αποτελούσαν είδηση για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης παγκοσμίως.

Στο νέο του μήνυμα, ο Johnny Depp ευχαρίστησε τον κόσμο που τον στήριξε και υποσχέθηκε πως «όλοι μαζί θα προχωρήσουμε μπροστά».

Τζόνι Ντεπ σε δικαστήριο με Άμπερ Χερντ

«Σε όλους τους πολύτιμους, πιστούς και ακλόνητους υποστηρικτές μου. Έχουμε πάει παντού μαζί, τα έχουμε δει όλα μαζί. Έχουμε περπατήσει τον ίδιο δρόμο μαζί. Μαζί κάναμε το σωστό, επειδή νοιαζόσασταν. Και τώρα, όλοι μαζί θα προχωρήσουμε μπροστά» έγραψε χαρακτηριστικά ο Johnny Depp και έκλεισε το μήνυμα του με ένα δημόσιο ευχαριστώ ενώ δεν παρέλειψε να τους στείλε την αγάπη αλλά και τον σεβασμό του.