«Άρχισα ψυχοθεραπεία όταν οι “Απαράδεκτοι” έκαναν επιτυχία, τα “έπαιξα”» είπε η Δήμητρα Παπαδοπούλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου, το βράδυ της Πέμπτης (26/05). Με αφορμή τη συγκεκριμένη δήλωση, η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε εκείνη τη μεγάλη δημοσιότητα κατά το παρελθόν.

«Εγώ το έχω ευχαριστηθεί και μέσα από την εκπομπή γιατί είχαμε άμεση επαφή με τον κόσμο όταν γυρνούσαμε όλη την Ελλάδα και γινόταν της τρελής. Δεν έχει να κάνει με την εποχή, έχει να κάνει με την επιτυχία που κάνεις στην τηλεόραση, γιατί η τηλεόραση μπαίνει μέσα σε όλα τα σπίτια», είπε η Ελένη Μενεγάκη στον «αέρα» της εκπομπής «Ελένη» του Mega το μεσημέρι της Παρασκευής (27/05).

«Κάποια στιγμή δεν παρακολουθείς ότι σε παρακολουθούν, είναι θέμα χρόνου. Στην αρχή σου φαίνεται περίεργο, λες γιατί με κοιτάνε; Τι παρακολουθούν; Κάποια στιγμή, σε έξι μήνες, σε ένα χρόνο, σε τρία, δεν το βλέπεις. Εγώ δεν φρίκαρα ποτέ, το απολάμβανα», τόνισε η Ελένη Μενεγάκη.