Στο πλατό του Νίκου Μουτσινά, στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ, βρέθηκε καλεσμένη η Σοφία Μουτίδου. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην stand up παράσταση που κάνει τα τελευταία 10 χρόνια, στις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχθεί ενώ τόνισε πως θέλει να αλλάξει καριέρα και να γίνει σύμβουλος ψυχικής υγείας.

Ο παρουσιαστής ρώτησε την ηθοποιό αν νιώθει πιο σεξουαλική και εναρμονισμένη με την εμφάνισή της, με εκείνη να απαντά με χιούμορ: «Καθόλου σεξουαλιζέ δεν νιώθω, εδώ με φτιάξανε γιατί ήρθα σαν τη πλύστρα».

Στην συνέχεια, η Σοφία Μουτίδου αποκάλυψε στον Νίκο Μουτσινά πως έχει αρχίσει να κάνει μαθήματα ψυχοθεραπείας για να γίνει σύμβουλος ψυχικής υγείας μιας και πρόκειται για κάτι που πάντα της άρεσε.

Ο Νίκος Μουτσινά δεν ένιωσε καμία έκπληξη με αυτήν της την απόφαση της ηθοποιού, αφού όπως της είπε ο τρόπος που κάνει τα βίντεο της μοιάζει πολύ με life coaching.

«Μου έγιναν τρεις προτάσεις για παρουσίαση και ένα guest ρόλο σε σήριαλ αλλά δεν ήταν κάτι που μου άρεσε» αποκάλυψε η Σοφία Μουτίδου.