Η Κιάρα Φεράνι και ο σύζυγός της, ράπερ Φέντεζ, πέρασαν το Σαββατοκύριακο στο Πορτοφίνο της Ιταλίας και δείπνησαν σε ένα μοναδικής ομορφιάς σκηνικό.  Το σούπερ μόντελ, εντυπωσιακά πανέμορφη, μοιράστηκε με τους θαυμαστές της φωτογραφίες από την εμφάνισή της και το δείπνο με τον Φέντεζ και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η Κιάρα Φεράνι φοράει ένα σκισμένο μαύρο τζιν και ένα πλεκτό μπικίνι και είναι πραγματικά απαστράπτουσα.

Σημειώνεται ότι η Κιάρα Φεράνι και ο σύζυγός της, Φέντεζ, πέρασαν δύσκολες στιγμές καθώς ο Φέντεζ αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και εκείνη του συμπαραστέκεται.

«Είμαι εδώ για να σας πω ότι έχω διαγνωστεί με μια ασθένεια, ευτυχώς σε αρχικό στάδιο και θα κάνω τη θεραπεία που πρέπει. Με περιμένει ένα σημαντικό ταξίδι και πιστεύω πως στο μέλλον θα μπορέσω να το μοιραστώ γιατί το να ακούω ιστορίες άλλων ανθρώπων, με ανακουφίζει» έγραψε αρχικά ο ράπερ.

Στο πλευρό του Φέντεζ βρίσκεται η Κιάρα Φεράνι από την πρώτη στιγμή για να συμπαρασταθεί στον σύζυγό της.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας που μοιράστηκε η Κιάρα Φεράνι με τους followers της, έγραψε: «Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο νοσοκομείο, μια μέρα πριν από την λεπτή χειρουργική επέμβαση στο πάγκρεας. Φοβηθήκαμε για τα πάντα: τη διάγνωσή του, την επέμβαση, την ανάρρωση, τη ζωή μας και την κατάσταση της οικογένειάς μας. Η χειρουργική επέμβαση την Τρίτη πήγε καλά, και τώρα αναρρώνει και ελπίζουμε ότι αυτή θα είναι μόνο μια κακή ανάμνηση που μας δίδαξε, για άλλη μια φορά, τη σημασία του να απολαμβάνουμε τη ζωή στο έπακρο, καθημερινά. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που μας έκαναν να νιώσουμε την αγάπη τους, άπλωσαν το χέρι και έκαναν μια προσευχή για εμάς, μας έδωσε πολλή δύναμη».