Σε δάκρυα ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, το πρωί της Κυριακής, όταν βρέθηκε στο «Χαμογέλα και πάλι». Στο κλείσιμο της εμφάνισής του ο παρουσιαστής ευχαρίστησε τη Σίσσυ Χρηστίδου και τους συντελεστές της εκπομπής, που απάλυναν τον πόνο του, καθώς, όπως αποκάλυψε με τρεμάμενη φωνή, χθες βράδυ πέθανε το σκυλάκι τους.

«Ήταν για μένα βάλσαμο η σημερινή παρουσία γιατί έχω ζήσει μία από τις πιο δύσκολες νύχτες της ζωής μου. Το βράδυ το σκυλάκι μας, το ένα και μοναδικό, αρρώστησε και το πρωί στις έξι που το πηγαίναμε στο νοσοκομείο έφυγε από τη ζωή. Δεν ήθελα να το αναφέρω γιατί ήσασταν βάλσαμο, να είστε καλά» είπε συγκινημένος ο παρουσιαστής.

«Ήταν σαν παιδί μου και γενικότερα τα ζώα είναι σαν παιδιά μας. Χίλια συγγνώμη. Το κράτησα στο τέλος να το πω και δεν ήθελα να το πω. Αλλά ήθελα να πω ότι και η εκπομπή μού έκανε ένα καλό ψυχοθεραπευτικό γιατί μπόρεσα να ασχοληθώ με γλυκά παιδιά για θέματα που πρέπει να τα λέμε στους τηλεθεατές, να τα αναλύουμε, να διαφωνούμε, να συμφωνούμε και να υπάρχει λόγος. Είναι όμως πολύ ιδιαίτερη στιγμή για μένα γιατί το βράδυ –έχω χάσει σημαντικούς ανθρώπους- αλλά και αυτό ήταν ένα πλάσμα που τον ένιωθα σαν παιδί μου. Ξαφνικά, χωρίς λόγο και αιτία, ξαφνικά μέσα στη διάρκεια της νύχτας δεν το προλάβαμε» κατέληξε βουρκωμένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος.