Ο Πάνος Ιωαννίδης έγινε πατέρας για πρώτη φορά και μάλιστα κανείς δεν το πήρε χαμπάρι αφού ο σεφ και κριτής MasterChef κρατά καλά προστατευμένη την προσωπική του ζωή. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος επίσης πετάει στα σύννεφα αφού η σύντροφός του, ηθοποιός Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί. Ενώ, ο Άκης Πετρετζίκης σε λίγο καιρό θα γίνει για δεύτερη φορά πατέρας.

Τα ευχάριστα γεγονότα σχολίασαν οι συνεργάτες της εκπομπής «Ελένη» του Mega και η Ελένη Μενεγάκη τόνισε πως τους «έπιασαν στον ύπνο».

«Καλά μας έπιασαν στον ύπνο όλοι οι κριτές του MasterChef. Ξαφνικά διαβάζουμε πως ο Ιωαννίδης γέννησε και έγινε πατέρας. Εγώ δεν είχα καταλάβει τίποτα. Δεν ήξερα καν αν έχει σχέση. Μέσα στις τόσες πληροφορίες που μου έρχονται στα αυτιά μπορεί να μου είχε φτάσει και αυτή. Να είναι ευτυχισμένοι και να χαίρονται για το μωρό τους και όσα θέλουν να λένε. Καλά κάνουν», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

«Ο άλλος κριτής πάλι; Ο Κουτσόπουλος; Ο Θείος; Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά οι μάγειρες φουλ πάνε στα παιδιά. Ο Πετρετζίκης δεν πρόλαβε να μας πει για το πρώτο και πάει για το δεύτερο. Κάτι γίνεται!», σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη.