Τηλεοπτικές μεταγραφές και μετακινήσεις, τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες έχουν ξεκινήσει ήδη εν όψει του τέλους της φετινής σεζόν. Οι ιθύνοντες των σταθμών βρίσκονται σε αναζήτηση των projects αλλά και των προσώπων που θα στελεχώσουν τα προγράμματα τόσο του καλοκαιριού όσο της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν.

Ένα από τα πρόσωπα για τα οποία έχουν γραφτεί πολλά είναι η Ζέτα Μακρυπούλια καθώς η μεγάλη επιτυχία και οι υψηλές τηλεθεάσεις τις οποίες σημειώνει το τηλεπαιχνίδι «Ρουκ Ζουκ» την έχουν καταστήσει σε μια από τις πιο σημαντικές παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης.

«Έχω κάποια πράγματα στο μυαλό μου αλλά, επειδή θεωρώ ότι το Ρουκ Ζουκ ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί, εστιάζω σε αυτό και όταν έρθει η ώρα θα δούμε. Πάντως αρχίζουν κάποια πράγματα και κάποιες ιδέες να μου έρχονται, είναι η αλήθεια» είχε πει πρόσφατα η ίδια η Ζέτα Μακρυπούλια σε συνέντευξή της στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Γκουντ» και οι φήμες πως το συμβόλαιο της με τον Ant1 λήγει και ήδη έχει αρχίσει να αναζητά την επόμενη τηλεοπτική της στέγη «φούντωσαν».

Έπειτα, ήρθε η ατάκα της Κατερίνας Καινούργιου στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα» πως η Ζέτα Μακρυπούλια είναι η «πιο ακριβοπληρωμένη του Ant1». Η φράση αυτή της Κατερίνας Καινούργιου ήρθε σε συνέχεια του ρεπορτάζ του σταθμού πως η Ζέτα Μακρυπούλια είχε συζήτηση με τους υπευθύνους του Ant1 καθώς το συμβόλαιο της λήγει το καλοκαίρι και ήδη είχε πρόταση από άλλο σταθμό. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του Alpha, ο σταθμός του Αμαρουσίου έριξε «χιλιάδες ευρώ στα πόδια της Ζέτας Μακρυπούλια» προκειμένου να την κρατήσει στο δυναμικό του.

Τι ισχύει με τη Ζέτα Μακρυπούλια

Αναμφίβολα, η Ζέτα Μακρυπούλια αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά του Ant1. Το «Ρουκ Ζουκ» το οποίο προβάλλεται μετά την θρυλική σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» έχει γίνει μια από τις αγαπημένες συνήθειες του τηλεοπτικού κοινού και σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις. Τόσο υψηλές που ο «αντίπαλος» Νίκος Μουτσινάς με το «Καλό μεσημεράκι» του που προβάλλεται την ίδια ώρα, αρκετές φορές μέσα από τον «αέρα» της εκπομπής του, χαριτολογεί λέγοντας πως η Ζέτα Μακρυπούλια πρέπει ν’ αλλάξει ώρα ώστε να καταφέρει και εκείνος να κάνει λίγο πιο ψηλές τηλεθεάσεις.

Η Ζέτα Μακρυπούλια, στο τέλος κάθε σεζόν, έχει κρούσεις από σταθμούς που θέλουν να την εντάξουν στο δυναμικό της. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, μια ενδεχόμενη αλλαγή τηλεοπτικής στέγης είναι κάτι που η ηθοποιός και παρουσιάστρια του Ant1 δεν σκέφτεται αφού το συμβόλαιο το οποίο έχει υπογράψει με τον σταθμό του Αμαρουσίου έχει ισχύ για έναν ακόμα χρόνο, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Και μπορεί τα σενάρια που τη θέλουν να φεύγει από τον Ant1 να υπάρχουν και να «φουντώνουν» κάθε καλοκαίρι, όμως οποιαδήποτε απόφαση πάρει η Ζέτα Μακρυπούλια θα παρθεί λίγο πριν τη λήξη του συμβολαίου της με τον σταθμό.