Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον άρχισαν να ζουν μαζί για πρώτη φορά όταν ήταν στο πανεπιστήμιο. Πρώτα έζησαν μαζί ως ζευγάρι στο Anglesey, ένα νησί στη βορειοδυτική Ουαλία, ενώ ο πρίγκιπας Ουίλιαμ εκπαιδευόταν για τη Βασιλική Αεροπορία, εξηγεί το Hello! Εκεί, έμεναν σε μια νοικιασμένη αγροικία τεσσάρων υπνοδωματίων που είχε τη δική της ιδιωτική παραλία στο νησί μέχρι το 2013, όταν τελείωσε η εκπαίδευση του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Πρίγκιπας Ουίλιαμ- Κέιτ Μίντλετον: Το απροσδόκητο μέρος που φέρεται να θέλουν να μετακομίσουν

Κέιτ Μίντλετον- Πρίγκιπας Ουίλιαμ

Σήμερα, ωστόσο, μετά από 11 χρόνια έγγαμου βίου και τρία παιδιά, το ζευγάρι διαθέτει δύο σπίτια -ένα στην πόλη και ένα στην εξοχή. Στο Λονδίνο η κατοικία τους δεν είναι άλλη από το Διαμέρισμα 1Α στο Παλάτι του Κένσινγκτον, όπου κάποτε ζούσε η πριγκίπισσα Μαργαρίτα, η αδερφή της βασίλισσας Ελισάβετ Β’, σύμφωνα με τον The Guardian, το οποίο διαθέτει τέσσερις ορόφους και 21 δωμάτια. Επίσης, η βασίλισσα Ελισάβετ για το γάμο του ζευγαριού, τους χάρισε το Anmer Hall, ένα σπίτι του 18ου αιώνα στο Queen’s Sandringham Estate στο Νόρφολκ εκεί όπου η Κέιτ φέρεται να νιώθει περισσότερο σαν στο σπίτι της, αναφέρει το People.

Ωστόσο, η πενταμελής οικογένεια θέλει να κάνει μια κίνηση, που θα την φέρει πιο κοντά στη βασίλισσα Ελισάβετ, διατηρώντας, ωστόσο, την εγγύτητά της με το Λονδίνο και τις υποχρεώσεις του ζευγαριού εκεί.

Μια μετακόμιση στο Ουίνδσορ φέρνει το ζευγάρι κοντά στη βασίλισσα

Βασίλισσα Ελισάβετ

Η βασίλισσα Ελισάβετ αναμένεται να συνεχίσει να ζει στο κάστρο του Ουίνδσορ, όπου έμεινε κατά τη διάρκεια της πανδημίας, σε σύγκριση με τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, σύμφωνα με το People. Σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια από το Κάστρο του Ουίνδσορ, λοιπόν, βρίσκεται το Adelaide Cottage, το μέρος όπου θέλουν να μετακομίσουν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον αυτό το καλοκαίρι, σύμφωνα με τη The Sun. Το ζευγάρι φέρεται να έχει ψάξει, μάλιστα, και σχολεία για τα τρία παιδιά του στο Ουίνδσορ και μια μετακόμιση εκεί όχι μόνο θα τους έφερνε πιο κοντά με τη γιαγιά του Ουίλιαμ αλλά και με τους γονείς της Κέιτ, σημειώνει η Daily Mail.

Η σχέση της νέας κατοικίας του Δούκα και Δούκισσας του Κέιμπριτζ με την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ

Το Adelaide Cottage προφανώς είχε προηγουμένως προσφερθεί στον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ όταν το ζευγάρι παντρεύτηκε, σύμφωνα με τη Vogue. Χτίστηκε αρχικά το 1831 και πήρε το όνομά του από τη βασίλισσα Αδελαΐδα, ενώ ανακαινίστηκε το 2015, σύμφωνα με τη Sun. Το εξοχικό, ωστόσο, έχει και μια σκανδαλώδη ιστορία, καθώς ο λοχαγός Peter Townsend -με τον οποίο η πριγκίπισσα Μαργαρίτα είχε σχέση, σύμφωνα με το Harper’s BAZAAR- μετακόμισε σε αυτό το 1945.