Το «Καλό μεσημεράκι» επέστρεψε στην παλιά ώρα προβολής και πλέον προβάλλεται ξανά στις 15:00. Πρώτη καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής του ΣΚΑΪ βρέθηκε η Μυριέλλα Κουρεντή. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην εμπειρία που είχε όσο αγωνιζόταν στους στίβους μάχης του Survivor, το πολυσυζητημένο φλερτ της με τον Γιώργο Κατσαούνη αλλά και τον John Lygnos.

«Ακόμα την ξεπερνάω αυτήν την εμπειρία» είπε αρχικά η Μυριέλλα Κουρεντή και μίλησε για τα προβλήματα που της παρουσιάστηκαν μετά την συμμετοχή της στο Survivor. «Να πω αρχικά ότι νιώθω πάρα πολύ χάλια, γιατί είμαι πρησμένη από ορμονικά. Βγαίνοντας από το Survivor είχα πρόβλημα και έχω ακόμα. Τα λύνω τα προβλήματα μου. Είναι τεράστιο σοκ αυτό που παθαίνει ο οργανισμός. Μετά τρως μια κουταλιά παραπάνω από κάτι και παχαίνεις. Πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ μετά» είπε η ηθοποιός.

«Όταν είπα ναι στο Survivor δεν είχα στο νου μου ότι θα μπω εκεί και θα φλερτάρω»

Ερώτηση για το φλερτ που είχε με τον Γιώργο Κατσαούνη στο Survivor δέχθηκε ερώτηση η Μυριέλλα Κουρεντή από τον Νίκο Μουτσινά. «Όταν είπα ναι στο Survivor δεν είχα στο νου μου ότι θα μπω εκεί και θα φλερτάρω. Ήταν όντως αυθόρμητο και συνέβη αλλά συνέβη επειδή δεν περνούσα καλά στην ίδια την ομάδα. Ένα φλερτ ίσως σε βοηθήσει, σου κάνει πάρα πολύ καλό» είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Στράβωσε… μοντάζ. Δεν μπορείς να δεις σε τρεισήμισι ώρες τη συμπεριφορά και τι έχει γίνει, πώς αντιμετωπίζω εγώ τον Γιώργο και πώς αντιμετωπίζει ο Γιώργος εμένα» πρόσθεσε στην συνέχεια η ηθοποιός.

Πότε ξενέρωσε με τον Γιώργο Κατσαούνη; «Άρχισα να ξενερώνω όταν είδα κάποια πράγματα που έκανε στην ομάδα του. Είχα ανθρώπους γύρω μου που μου έλεγαν δεν ταιριάζετε. Μετά όταν τον γνώρισα, όντως ήμασταν σαν την μέρα με τη νύχτα. Υπήρχε έλξη, απλά στράβωσε το πράγμα. Εγώ δεν ήθελα να προβάλλομαι και να συζητιέμαι γι’ αυτό το πράγμα» είπε μεταξύ άλλων η Μυριέλλα Κουρεντή.

Ποια είναι η σχέση της με τον John Lygnos

 Η Μυριέλλα Κουρεντή ξεκαθάρισε ποια είναι η σχέση της με τον John Lygnos. «Με αυτόν τον άνθρωπο είμαστε και συνεργάτες και έχουμε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση. Έχουμε τρομερή χημεία και αισθητική, υπάρχει κάτι, στο οποίο όμως δεν έχουμε βάλει ταμπέλα. Δεν είμαστε μαζί, ούτε ήμασταν. Με αυτό τον άνθρωπο έχω μία πολύ ιδιαίτερη σχέση, μαγική» είπε η ηθοποιός.