Για τη ζωή της μίλησε η Χριστίνα Παππά η οποία αποκάλυψε πως είχε πρόταση να μείνει στο Παρίσι με τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ αλλά την αρνήθηκε ενώ αναφέρθηκε στο εγγονάκι που περιμένει και στους κλέφτες που νόμισε πως ήταν θαυμαστές της.

«Δεν ήταν παιδικό όνειρο να γίνω ηθοποιός, προέκυψε» τόνισε η ηθοποιός και επιχειρηματίας μιλώντας στην εκπομπή του Mega «MEGA Καλημέρα» το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας.

«Όταν ήμουν μικρή είχα έρωτα με την Αλίκη. Και τώρα, αν παίζει ταινία της, δεν βγαίνω από το σπίτι. Όταν τη γνώρισα ήταν απίστευτος άνθρωπος. Η Αλίκη μού έλεγε ότι αν σταματήσουν να ασχολούνται μαζί σου, τελείωσες» συμπλήρωσε.

«Στην Ιταλία έτρωγα τον πρώτο χρόνο πόρτες»

Μιλώντας για τα όσα έκανε επαγγελματικά στο εξωτερικό, η Χριστίνα Παππά επεσήμανε ότι «Στην Ιταλία έτρωγα τον πρώτο χρόνο πόρτες και μετά ξεκίνησα να παίζω σε σειρές, έκανα ταινίες, με γνώριζε ο κόσμος, πήγαινα σε εκπομπές».

«Στο αεροδρόμιο στην Ιταλία κάποιοι μου χαμογελούσαν, νόμιζα ότι με αναγνώρισαν, αλλά τελικά ήταν κλέφτες που μου πήραν την τσάντα» τόνισε.

«Είχα πρόταση να μείνω στο Παρίσι, με τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ, αλλά είχα μικρό παιδί. Είχα στη ζωή μου ευκαιρίες», είπε η Χριστίνα Παππά.

«Με τον γιο μου έχω διαφορά 16 χρόνια»

«Έχω 16 χρόνια διαφορά με τον γιο μου, είναι όλη μου η ζωή. Όταν μου είπε ο γιος μου ότι θα γίνει μπαμπάς ήταν λίγο σοκ, είναι υπέροχο όμως. Ήδη έχω πάρει κάποια πράγματα για το εγγόνι μου» δήλωσε.

Σχετικά με τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα αποκάλυψε κλείνοντας: «Στη Σαντορίνη ξεκινάω μια συνεργασία σε ένα 5αστερο ξενοδοχείο, στο Καμάρι».