Η πριγκίπισσα Σαρλίν, η οποία είχε χωριστεί για καιρό από τον σύζυγό της πρίγκιπα Αλβέρτο και τα 7χρονα δίδυμά τους λόγω θεμάτων υγείας, γιόρτασε το Πάσχα με την οικογένειά της στο σπίτι τους.

Σε μια φωτογραφία που αναρτήθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής στον λογαριασμό της πριγκίπισσας Σαρλίν στο Instagram, οι γαλαζοαίματοι του Μονακό ποζάρουν μαζί ντυμένοι με λευκά ρούχα, ενώ στη φωτογραφία υπάρχει και ένα κουνελάκι και ένα πασχαλινό καλάθι.

«Καλό Πάσχα» είναι η λεζάντα στην οικογενειακή φωτογραφία.

Η 44χρονη πριγκίπισσα Σαρλίν μοιράστηκε επίσης φωτογραφίες στο στόρι της στο Instagram. Σε μία από αυτές είναι η οικογένειας στο ιδιωτικό παρεκκλήσι του παλατιού, όπου λειτούργησε ο ιερέας από το 1958 Père Penzo.

Η φωτογράφηση έγινε στο παλάτι δίπλα στη μικρή οικογενειακή πισίνα, την οποία είχε εγκαταστήσει στον κήπο ο πρίγκιπας Ράινερ Γ’. Είναι το πρώτο οικογενειακό πορτρέτο από τον Αύγουστο και η πρώτη φωτογραφία που κυκλοφόρησε από τότε που έγιναν άτυπες πόζες στην αυλή του παλατιού τον Νοέμβριο για τον εορτασμό της επιστροφής της πριγκίπισσας Σαρλίν από τη Νότια Αφρική.

Μέρες μετά από αυτό το πορτρέτο, ο πρίγκιπας Αλβέρτος αποκάλυψε ότι η σύζυγός του είχε φύγει για να ζητήσει ιατρική βοήθεια σε μια ελβετική κλινική.