Απέναντι από τον Νίκο Μουτσινά, στο «Καλό μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ βρέθηκε καλεσμένη η Παναγιώτα Βλαντή το μεσημέρι της Τετάρτης και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το διαχωρισμό που υπήρχε, και σε πολλές περιπτώσεις υπάρχει ακόμα, μεταξύ εμπορικού και ποιοτικού θεάτρου ενώ μίλησε με τρυφερά λόγια για τον σύζυγό της.

Η Παναγιώτα Βλαντή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «υπήρχε ένας ελιτισμός για χρόνια σε όσους κάναμε ποιοτικές δουλειές στο θέατρο πως δεν θα μας πάρουν στην τηλεόραση. Ή το αντίστροφο, αφού κάνεις τηλεόραση να μην σε παίρνουν στο θέατρο. Γινόταν και αυτό. Σημασία έχει αυτό που κάνεις να το κάνεις καλά, να το αγαπάς και να το σέβεσαι».

Η τρυφερή εξομολόγηση για το γάμο της

«Κάναμε τον γάμο το καλοκαίρι που μας πέρασε με πολύ λίγα άτομα, επιθυμούσαμε έναν κρυφό γάμο και μετά το είπαμε. Με τον γάμο δεν άλλαξε τίποτα αλλά είναι τέτοιος ο Γιάννης… Ο οποίος τώρα θα θυμώνει γιατί δεν θέλει να μιλάω για αυτόν και όλο για αυτόν μιλάω! Δεν θα παντρευόμουν αν δεν ήταν ο Γιάννης και νομίζω πως αυτό τα λέει όλα. Δεν το είχα σκοπό αλλά όταν μου ήρθε, είπα πως ναι θα το κάνω. Ενώ δεν ήμουν κατά του γάμου, τον φοβόμουν πάρα πολύ» είπε η Παναγιώτα Βλαντή.