Ο τηλεοπτικός Αστέρης του Σασμού, ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της σεζόν, ο Ορφέας Αυγουστίδης παντρεύεται με την αγαπημένη του Γεωργία, με την οποία έχουν αποκτήσει έναν γιο. Η αναγγγελία του γάμου τους δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα των Συντακτών.

«Ο Ορφέας Ελευθέριος Αυγουστίδης του Κωνσταντίνου και της Μαρίας το γένος Τζομπανάκη που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στην Αθήνα και η Γεωργία Κρασσά του Στυλιανού και της Ελένης το γένος Λιακάκη που γεννήθηκε στο Μαρούσι και κατοικεί στην Αθήνα πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στο Κορωπί της Αττικής» γράφει η αγγελία.

Πρόσφατα σε συνέντευξή του ο ηθοποιός είχε δηλώσει παράφορα ερωτευμένος με τη σύντροφό του. Από την πλευρά της η μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη σε συνέντευξη της τον περασμένο Νοέμβριο στον Alpha Κύπρου και τον Τάσο Τρύφωνος είχε μιλήσει για το σύμφωνο συμβίωσης του γιου της. «Ο Ορφέας Αυγουστίδης έχει κάνει το σύμφωνο συμβίωσης. Έχω ένα παιδί, δεν έχω πολλά, αλλά θα το έφερα βαρέως αν δεν τον καμάρωνα με τα δικά μας έθιμα» αποκάλυψε.