Η Δέσποινα Μοιραράκη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Status» και με αφορμή μια αναδρομή στην επαγγελματική της πορεία, αποκάλυψε πως έχει κάνει φυλακή, επειδή φαινόταν μία τούφα από τα μαλλιά της.

«Στο παρελθόν, στα ταξίδια μου, αντιμετώπισα μεγάλα προβλήματα. Όταν πρωτοπήγα πριν από 45 χρόνια στην Περσία και την Ινδία ήμουν ένα μικρό κοριτσάκι. Δεν μου έδινε κανείς σημασία, ήμουν το τίποτα. Μπήκα στη φυλακή γιατί έβγαινε έξω από το τσαντόρ μια τούφα από τα μαλλιά μου, με “φλέρταραν” έντονα οι άνδρες… Αυτά, όμως, μόνο στην αρχή», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, δήλωσε ότι «τα πρώτα πέντε χρόνια φοβήθηκα. Ήμουν στην Τεχεράνη και είχα πάει από το ξενοδοχείο σε βιβλιοπωλείο να πάρω ένα βιβλίο. Μου είχε πει ο οδηγός “Μη φύγεις”, αλλά επειδή αργούσε πετάχτηκα στο βιβλιοπωλείο. Εκεί αυτός με βούτηξε πίσω από τα βιβλία, έβαλα τις φωνές και ήρθαν από τη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου. Προσπάθησε να με χουφτώσει. Του έδωσα μια κλωτσιά και έπεσε κάτω».

Ακόμη, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε το μεγαλύτερο ποσό, που έχει λάβει για ένα χαλί.

«Το πιο μεγάλο ποσό που έχουν δώσει για να αγοράσουν ένα χαλί Δέσποινα Μοιραράκη είναι 150,000 ευρώ. Ήταν ολομέταξο, πάρα πολύ μεγάλο και έγινε ειδική παραγγελία. Αυτό το deal, όμως, κράτησε περίπου 4 χρόνια», συμπλήρωσε στη συνέχεια.