Έξι χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που ο Παντελής Παντελίδης σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Ο αδερφός του αδικοχαμένου τραγουδιστή, Κωνσταντίνος Παντελίδης συγκινεί με το μήνυμά του για τον χαμό του Παντελή,

«Όσες ημέρες μήνες, χρόνια κι αν περάσουν. Εσύ θα λείπεις πιο πολύ από ποτέ» έγραψε σε ανάρτησή του στα social media ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη μαζί με μια φωτογραφία του τραγουδιστή.

Ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, το πρωί της Πέμπτης 18 Φεβρουαρίου, όταν το μαύρο τζιπ που οδηγούσε στη Βουλιαγμένης βγήκε από το δρόμο και χτύπησε με σφοδρότητα πάνω στο προστατευτικό στηθαίο.

Ήταν ένας αυτοδημιούργητος καλλιτέχνης που κατέκτησε τις πίστες δίπλα σε άλλα μεγάλα ονόματα. Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία. Εργαζόταν ως υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού αλλά αποφάσισε να παραιτηθεί για να γίνει τραγουδιστής, αν και δεν έχει σχετικές σπουδές. Έμαθε επίσης μόνος του να παίζει τα μουσικά όργανα, ενώ το «φαινόμενο Παντελίδης» έγινε ευρέως γνωστό μέσα από το YouTube.