Πάντα είναι συναρπαστικό να βλέπεις ένα μωρό να καλωσορίζεται στον κόσμο, αλλά για τους θαυμαστές των διασημοτήτων, είναι εξαιρετικά συναρπαστικό να βλέπουν ένα μωρό celebrity να γεννιέται.

Πολλοί θεωρούν ότι «υπάρχει κάτι μαγικό» στο να βλέπεις μια ζωή να έρχεται σε έναν κόσμο που δεν θα χρειαστεί ποτέ τίποτα. Το να γεννιέσαι μέσα στον πλούτο και με αμύθητη περιουσία, μεταξύ μας, αν το χειριστείς σωστά, δεν είναι κακός τρόπος για να ξεκινήσεις στη ζωή.

Και ενώ οι ξετρελαμένοι celebrities βγάζουν ατελείωτες φωτογραφίες με τα τέκνα τους στα social media οι θαυμαστές σε όλο τον κόσμο παρακολουθούν για να δουν τη συναρπαστική νέα ζωή τους να εξελίσσεται.

Ας δούμε λοιπόν πέντε περιπτώσεις μωρών που γεννήθηκαν celebrity χωρίς να το ξέρουν και ήδη έχουν μια αμύθητη περιουσία.

1 – Kylie Jenner και Travis Scott

Το μοντέλο Καιλ Τζένερ

Η Kylie Jenner και ο Travis Scott έχουν μαγέψει τους θαυμαστές κάνοντας τα πάντα με τον δικό τους τρόπο. Με απόλυτη αυτοπεποίθηση, έχουν ενημερώσει τους θαυμαστές ότι δεν χρειάζονται ορισμό για την αγάπη τους. Αρνούμενοι να δώσουν στον εαυτό τους οποιοδήποτε είδος επίσημης σχέσης, συνέχισαν να μεγαλώνουν την οικογένειά τους και στις 2 Φεβρουαρίου 2022 καλωσόρισαν το δεύτερο παιδί τους στον κόσμο.

Το όνομα του μωρού τους δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί και μέχρι στιγμής, μόνο μια φωτογραφία από τα χεράκια του νεογέννητου τους έχει φτάσει στα social media. Οι θαυμαστές είναι συντονισμένοι για να μάθουν περισσότερα για το παιδί που έχει γεννηθεί σε τόσο ακραίο πλούτο. Εξάλλου, η Kylie Jenner «αξίζει» 700 εκατομμύρια δολάρια και η καθαρή περιουσία του Travis Scott είναι 60 εκατομμύρια δολάρια.

2 – Rose Huntington-Whiteley και Jason Statham

Η Rose Huntington-Whiteley και ο Jason Statham ανυπομονούσαν να καλωσορίσουν το δεύτερο παιδί τους στον κόσμο και αμέσως μοιράστηκαν τα μεγάλα νέα με τους θαυμαστές τους. Στις 2 Φεβρουαρίου 2022, γεννήθηκε η Isabella James Statham και οι γονείς της δεν θα μπορούσαν να χαρούν περισσότερο βλέποντας την οικογένειά τους να μεγαλώνει. Το μικρό τους είναι τώρα αδερφάκι με τον Jack Oscar Statham. Η Rose είναι ένα επιτυχημένο μοντέλο και έχει καθαρή περιουσία 30 εκατομμυρίων δολαρίων, και ο σύζυγός της, πρωταγωνιστής σε πλήθος ταινιών, έχει κερδίσει 90 εκατομμύρια δολάρια μέσω της καριέρας του ως ηθοποιός.

3 – Priyanka Chopra και Nick Jonas

Η Priyanka Chopra και ο Nick Jonas κατέπληξαν τους θαυμαστές όταν ανακοίνωσαν ότι μόλις έγιναν γονείς. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2018 και έγιναν πρωτοσέλιδα για μια γαμήλια γιορτή που διήρκεσε για αρκετές ημέρες, αλλά οι συζητήσεις τους γύρω από τα παιδιά δεν είχαν γίνει πρωτοσέλιδο.

Έτσι έκαναν έκπληξη στους θαυμαστές στις 21 Ιανουαρίου 2021, όταν η Priyanka ενημέρωσε τους θαυμαστές ότι είχαν αναζητήσει αθόρυβα ένα παρένθετο για να μεγαλώσουν την οικογένειά τους και ότι είχαν μόλις γίνει γονείς για πρώτη φορά. Η νεογέννητη κόρη τους έχει μερικούς απίστευτα πλούσιους, ταλαντούχους γονείς και θα μπορεί να εξερευνήσει όλες τις πτυχές των δικών της ταλέντων με ευκολία, καθώς μεγαλώνει. Η Priyanka Chopra και ο Nick Jonas έχουν συνολική περιουσία 70 εκατομμυρίων δολαρίων.

4 – Ashley Graham και Justin Ervin

Η καριέρα της Ashley Graham στο μόντελινγκ γνώρισε τεράστια επιτυχία και θα χαίρει για πάντα μεγάλης εκτίμησης επειδή ήταν το πρώτο plus size μοντέλο που κοσμεί το εξώφυλλο του περιοδικού Sports Illustrated. Ο σύζυγός της, Justin Ervin, είναι διευθυντής φωτογραφίας και σκηνοθέτης που ασχολείται έντονα με τη βιομηχανία του θεάματος. Το ζευγάρι έχει συνολική καθαρή περιουσία 14 εκατομμυρίων δολαρίων, η πλειοψηφία των οποίων προήλθε από την καριέρα του μοντέλου. Στις 7 Ιανουαρίου 2022, το ζευγάρι καλωσόρισε στον κόσμο δίδυμα αγοράκια και έκτοτε έκανε ένα διάλειμμα από τα φώτα της δημοσιότητας, προκειμένου να αγκαλιάσει και να απολαύσει πλήρως τον χρόνο τους μαζί ως τετραμελής, πλέον, οικογένεια.

5 – Tom Payne και Jennifer Akerman

Ο Άγγλος ηθοποιός Tom Payne έγινε ευρέως γνωστός μετά τη συμμετοχή του στο The Walking Dead και οι θαυμαστές ενθουσιάστηκαν όταν αυτός και η Σουηδή σύζυγός του και supermodel, Jennifer Akerman μοιράστηκαν τα ενθουσιασμένα νέα του ερχομού του μωρού τους. Το ζευγάρι, με συνολική καθαρή αξία 16 εκατομμυρίων δολαρίων, μοιράστηκε μια αξιολάτρευτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου τους να κρατά το χέρι του πατέρα του.